Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

O Bill Murray στο Ηρώδειο. Στιγμιότυπο από την παράσταση του Bill Murray μαζί με τον Γερμανό τσελίστα Jan Vogler στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Στην παράσταση με τίτλο «New Worlds», η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2018, ο διάσημος ηθοποιός ανέλαβε την ερμηνεία τραγουδιών και την ανάγνωση κειμένων. 

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στιγμιότυπο από την παράσταση του Bill Murray μαζί με τον Γερμανό τσελίστα Jan Vogler στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Στην παράσταση με τίτλο «New Worlds», η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2018, ο διάσημος ηθοποιός ανέλαβε την ερμηνεία τραγουδιών και την ανάγνωση κειμένων.

Τουρισμός στην Ταϊλάνδη. Μια παρέα τουριστών επισκέπτεται το Μαρμάρινο ναό (Wat Benchamabophit) στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.   

EPA / NARONG SANGNAK

Μια παρέα τουριστών επισκέπτεται το Μαρμάρινο ναό (Wat Benchamabophit) στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

 

Γλυπτά από άμμο στη Λετονία. Κόσμος επισκέπτεται το φεστιβάλ γλυπτών από άμμο στην πόλη Γιέλγκαβα της Λετονίας. Θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι τα ζώα. 

EPA / Toms Kalnins

Κόσμος επισκέπτεται το φεστιβάλ γλυπτών από άμμο στην πόλη Γιέλγκαβα της Λετονίας. Θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι τα ζώα.

Μαζεύοντας νούφαρα στο Βιετνάμ. Μία γυναίκα μαζεύει νούφαρα σε λίμνη στο Ανόι του Βιετνάμ. Τα νούφαρα ανθίζουν κάθε Ιούνη και συλλέγονται από τους ντόπιους ώστε να χρησιμοποιήσουν το εσωτερικό τους σε μίγμα τσαγιού. 

EPA / LUONG THAI LINH

Μία γυναίκα μαζεύει νούφαρα σε λίμνη στο Ανόι του Βιετνάμ. Τα νούφαρα ανθίζουν κάθε Ιούνη και συλλέγονται από τους ντόπιους ώστε να χρησιμοποιήσουν το εσωτερικό τους σε μίγμα τσαγιού.

Street art και θετική σκέψη στην Αθήνα. «Μην ξεχνάς να χαμογελάς» προτρέπει τους περαστικούς γκράφιτι σε δρόμο της Αθήνας. 

Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Μην ξεχνάς να χαμογελάς» προτρέπει τους περαστικούς γκράφιτι σε δρόμο της Αθήνας.

Και οι κύριοι με περίτεχνα καπέλα στις ιπποδρομίες του Άσκοτ. Την παράδοση των κυριών που επισκέπτονται τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας, επεκτείνει επισκέπτης των ιπποδρομιών φορώντας εκκεντρικό καπέλο. 

REUTERS / PETER NICHOLLS

Την παράδοση των κυριών που επισκέπτονται τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας, επεκτείνει επισκέπτης των ιπποδρομιών φορώντας εκκεντρικό καπέλο.

Προετοιμασίες για την παγκόσμια ημέρα γιόγκας. Φοιτήτρια στην Τσενάι της Ινδίας έχει ζωγραφίσει το πρόσωπό της με φιγούρες που κάνουν γιόγκα εν όψει της παγκόσμιας ημέρας γιόγκας. 

REUTERS / P. RAVIKUMAR

Φοιτήτρια στην Τσενάι της Ινδίας έχει ζωγραφίσει το πρόσωπό της με φιγούρες που κάνουν γιόγκα εν όψει της παγκόσμιας ημέρας γιόγκας.

Γιγάντιος Μέσι. Ο Αργεντίνος διεθνής ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι εικονίζεται σε τοιχογραφία στην μικρή πόλη Μπρόνιτσι, στη Ρωσία.   

REUTERS / ALBERT GEA

Ο Αργεντίνος διεθνής ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι εικονίζεται σε τοιχογραφία στην μικρή πόλη Μπρόνιτσι, στη Ρωσία.

 

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων στην Ισπανία. Ακτιβιστές στη Μαδρίτη παίρνουν μέρος σε συμβολική διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των προσφύγων κατά την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, η οποία έχει καθιερωθεί να τιμάται στις 20 Ιουνίου. 

REUTERS / SUSANA VERA

Ακτιβιστές στη Μαδρίτη παίρνουν μέρος σε συμβολική διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των προσφύγων κατά την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, η οποία έχει καθιερωθεί να τιμάται στις 20 Ιουνίου.

Καθημερινότητα στο Γιοχάνεσμπουργκ. Πάπιες κολυμπούν δίπλα σε βάρκες σε λίμνη (Zoo Lake) στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Η λίμνη αποτελεί δημοφιλή επιλογή των κατοίκων για πικ νικ και άθληση.  

EPA / KIM LUDBROOK

Πάπιες κολυμπούν δίπλα σε βάρκες σε λίμνη (Zoo Lake) στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Η λίμνη αποτελεί δημοφιλή επιλογή των κατοίκων για πικ νικ και άθληση.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button