Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Δημοτικές Εκλογές

Δύναμη Δημιουργίας: Μαριλένα Σακελλαρίου υποψήφια με την Μαρία Πρωτόπαππά.

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος

Το έργο και οι στόχοι της Μαρίας Πρωτόπαππά αποτέλεσαν μια συνειδητή επιλογή για εμένα στην πρόταση της να στηρίξω τη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ δίνοντας μια υπόσχεση στον εαυτό μου πρώτα από όλα να προστατεύω τους πολίτες του τόπου μου.

Επομένως και να θέτω ως βασική προτεραιότητα των πολίτων του Δήμου μου τις ανάγκες τους και τη βελτίωση βασικών προβλημάτων τους. Με μια αυτοδιοίκητή ματιά αλλά και ως γονέας που βιώνει καθημερινά τα προβλήματα των παιδιών του από τη θέση της μητέρας προερχομένη από μια αγαπημένη οικογένεια του Λουτρακίου θέλω να εξασφαλίσω εάν ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον εκπαίδευσης των μαθητών όλων των βαθμίδων.

Βάζοντας εάν λιθαράκι ο καθένας μας και εγώ προσωπικά θα καταφέρουμε  να κοιτάμε τα παιδιά μας στα ματιά σε βάθος χρόνου. Επιπλέον θα ασβόλη με νευραλγικά θέματα που αφορούν τον τόπο μου όπως υγεία-δράσεις-διαδίκτυο-καθαριότητα-υποδομές-αθλητικά δρώμενα και άλλα….

Όλα όσα ανέφερα παραπάνω αποτέλεσαν για εμένα τη μέγιστη πρόκληση ώστε να υλοποιήσουμε όλοι μαζί το όραμα μου για εάν καλύτερο παρόν και μέλλον.

Στόχος μου μέσα από το έργο μου να φανώ χρήσιμη και αποτελεσματική και να εργαστώ με σύνεση και σεβασμό προς όφελος των συνδημοτών μου Μεγάλων και Μικρών.

Με εκτίμηση

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button