Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ο Ρομπέρτο Μπενίνι στο κόκκινο χαλί. Ο  Ρομπέρτο Μπενίνι φθάνει στο 71ο φεστιβάλ των Καννών για την προβολή της ταινίας «Happy as Lazzaro» της Ιταλίδας Αλις Ρορβαχερ. 

REUTERS / STEPHANE MAHE

Ο  Ρομπέρτο Μπενίνι φθάνει στο 71ο φεστιβάλ των Καννών για την προβολή της ταινίας «Happy as Lazzaro» της Ιταλίδας Αλις Ρορβαχερ.

Βόλτα στην Κίνα. Δύο κοπέλες επεξεργάζονται τα κινητά τους έξω από ένα ναό στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας. 

EPA / WU HONG

Δύο κοπέλες επεξεργάζονται τα κινητά τους έξω από ένα ναό στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας.

Διαπληκτισμός στην Ιερουσαλήμ. Ισραηλινός αστυνομικός διαπληκτίζεται με Παλαιστίνια σε δρόμο έξω από την Πύλη της Δαμασκού στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. 

REUTERS / AMMAR AWAD

Ισραηλινός αστυνομικός διαπληκτίζεται με Παλαιστίνια σε δρόμο έξω από την Πύλη της Δαμασκού στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Παρκούρ στην Τουρκία. Συμμετέχων στο Freerunning and Parkour World Series στην Μαρντίν της Τουρκίας κάνει παρκούρ πάνω από τα κτίρια της πόλης.   

EPA / SEDAT SUNA

Συμμετέχων στο Freerunning and Parkour World Series στην Μαρντίν της Τουρκίας κάνει παρκούρ πάνω από τα κτίρια της πόλης.

 

Γιορτή για τα γενέθλια του Βούδα στην Ταϊβάν. Μέλη του βουδιστικού ιδρύματος Τσι Τσου συμμετέχουν στους εορτασμούς για τα γενέθλια του Βούδα στην πλατεία Ελευθερίας στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. 

EPA / DAVID CHANG

Μέλη του βουδιστικού ιδρύματος Τσι Τσου συμμετέχουν στους εορτασμούς για τα γενέθλια του Βούδα στην πλατεία Ελευθερίας στην Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Διαμαρτυρία ενάντια στις νέες ταυτότητες . Στιγμιότυπό από το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην έκδοση νέων ταυτότήτων με βιομετρικά χαρακτηριστικά από μέλη του Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας (ΕΛΚΙΣ) στην Αθήνα. 

SOOC / George Vitsaras

Στιγμιότυπό από το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην έκδοση νέων ταυτότήτων με βιομετρικά χαρακτηριστικά από μέλη του Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας (ΕΛΚΙΣ) στην Αθήνα.

Θλίψη για τους νεκρούς αστυνομικούς της Τζακάρτας. Μία κοπέλα γράφει σε πανό αφιερωμένο στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εξέγερσης σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. 

REUTERS / ANTARA FOTO

Μία κοπέλα γράφει σε πανό αφιερωμένο στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εξέγερσης σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Πυροτεχνήματα στο Μανχάταν . Κόσμος παρακολουθεί «παράσταση» πυροτεχνημάτων κατά την απονομή των βραείων Έλις Άιλαντ( Ellis Island) στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

REUTERS / JEENAH MOON

Κόσμος παρακολουθεί «παράσταση» πυροτεχνημάτων κατά την απονομή των βραείων Έλις Άιλαντ( Ellis Islandστο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Φετιχιστικό φεστιβάλ στη Γερμανία. Επισκέπτρια ποζάρει κατά την είσοδό της στο φετιχιστικό φεστιβάλ «German Fetish Ball» στο Βερολίνο. 

REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Επισκέπτρια ποζάρει κατά την είσοδό της στο φετιχιστικό φεστιβάλ «German Fetish Ball» στο Βερολίνο.

Διαμαρτυρία για τους βανδαλισμούς στο εβραϊκό νεκροταφείο της Νίκαιας. Στιγμιότυπο από τη σιωπηρή διαμαρτυρία στον εβραϊκό τομέα του 3ου νεκροταφείου της Νίκαιας με αφορμή την πρόσφατη βεβήλωση ταφικών μνημείων. Η διαμαρτυρία έλαβε χώρα με πρωτοβουλία της Ισραηλίτικης Κοινότητας Αθηνών. 

SOOC / Nick Paleologos

Στιγμιότυπο από τη σιωπηρή διαμαρτυρία στον εβραϊκό τομέα του 3ου νεκροταφείου της Νίκαιας με αφορμή την πρόσφατη βεβήλωση ταφικών μνημείων. Η διαμαρτυρία έλαβε χώρα με πρωτοβουλία της Ισραηλίτικης Κοινότητας Αθηνών.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button