Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σέλφι από απόσταση . Τουρίστες φωτογραφίζονται από απόσταση με ινδικό ρινόκερο (μονόκερος) στο εθνικό πάρκο Καζιρανγκα (Kaziranga) στην ινδική πολιτεία Άσαμ.   

EPA / STR

Τουρίστες φωτογραφίζονται από απόσταση με ινδικό ρινόκερο (μονόκερος) στο εθνικό πάρκο Καζιρανγκα (Kaziranga) στην ινδική πολιτεία Άσαμ.

 

Μάσκες και στα αγάλματα . Ένας άνδρας τραβάει φωτογραφία σε δρόμο μπροστά από ένα άγαλμα με προστατευτική μάσκα στην κινεζική πόλη Τσενγκτού. 

REUTERS / STRINGER

Ένας άνδρας τραβάει φωτογραφία σε δρόμο μπροστά από ένα άγαλμα με προστατευτική μάσκα στην κινεζική πόλη Τσενγκτού.

Ξεκίνησε η Fruit Logistica . Στιγμιότυπο από τη έκθεση διεθνούς εμπορίου φρούτων Fruit Logistica στο Βερολίνο. 

EPA / FELIPE TRUEBA

Στιγμιότυπο από τη έκθεση διεθνούς εμπορίου φρούτων Fruit Logistica στο Βερολίνο.

Έκθεση για την Λι Κράσνερ στην Ελβετία . Επισκέπτες επεξεργάζονται τον πίνακα «The Eye Is the First Circle» της Λι Κράσνερ που φιλοξενείται στο Κέντρο Πάουλ Κλέε της Βέρνης.

EPA / PETER KLAUNZER

Επισκέπτες επεξεργάζονται τον πίνακα «The Eye Is the First Circle» της Λι Κράσνερ που φιλοξενείται στο Κέντρο Πάουλ Κλέε της Βέρνης.

Πακιστάν: Διαμαρτυρία για το Κασμίρ . Παιδιά στο Καράτσι του Πακιστάν συμμετέχουν σε διαμαρτυρία για το Κασμίρ του οποίου η αυτονομία έχει ανακληθεί από την Ινδία. 

EPA / SHAHZAIB AKBER

Παιδιά στο Καράτσι του Πακιστάν συμμετέχουν σε διαμαρτυρία για το Κασμίρ του οποίου η αυτονομία έχει ανακληθεί από την Ινδία.

Συνεχίζονται οι εργασίες απολύμανσης στην Κίνα. Στους 490 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επιδημία ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός στην Κίνα, καθώς οι αρχές της επαρχίας Χουμπέι, που αποτελεί την εστία της μόλυνσης, κατέγραψαν 65 νέους θανάτους, σύμφωνα με νέο απολογισμό της Εθνικής Επιτροπής Υγείας (φωτογραφία από την πόλη Κουνμίνγκ). 

REUTERS / STRINGER

Στους 490 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επιδημία ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός στην Κίνα, καθώς οι αρχές της επαρχίας Χουμπέι, που αποτελεί την εστία της μόλυνσης, κατέγραψαν 65 νέους θανάτους, σύμφωνα με νέο απολογισμό της Εθνικής Επιτροπής Υγείας (φωτογραφία από την πόλη Κουνμίνγκ).

Street art στην Ινδία . Ινδοί καλλιτέχνες δουλέυουν την τοιχογραφία τους σχετικά με την γυναικεία κακοποίηση σε κτίριο της Καλκούτας. Το έργο συμμετέχει στο 3ήμερο «Behala Art Festival». 

EPA / PIYAL ADHIKARY

Ινδοί καλλιτέχνες δουλέυουν την τοιχογραφία τους σχετικά με την γυναικεία κακοποίηση σε κτίριο της Καλκούτας. Το έργο συμμετέχει στο 3ήμερο «Behala Art Festival».

Αγροτικές εργασίες στη Γάζα. Παλαιστίνιος αγρότης που δέχεται τη βοήθεια της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ICRC) ασχολείται με τις εργασίες στα κτήματά του στη Λωρίδα της Γάζας. 

REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Παλαιστίνιος αγρότης που δέχεται τη βοήθεια της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ICRC) ασχολείται με τις εργασίες στα κτήματά του στη Λωρίδα της Γάζας.

Αέρινος Μπόρις Τζόνσον. Με ανάστατο μαλλί ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κατά την αναχώρησή του από την Ντάουνινγκ Στριτ στο Λονδίνο. 

REUTERS / ANTONIO BRONIC

Με ανάστατο μαλλί ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κατά την αναχώρησή του από την Ντάουνινγκ Στριτ στο Λονδίνο.

Χιονόπτωση στον Χορτιάτη . Μία κοπέλα απολαμβάνει τη χιονόπτωση στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. 

Konstantinos Tsakalidis

Μία κοπέλα απολαμβάνει τη χιονόπτωση στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Ποδηλατάδα στα Τρίκαλα. Ποδηλάτης περνά μπροστά από γκράφιτι σε τοίχο εγκαταλειμμένου σπιτιού στην πόλη των Τρικάλων. 

Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ποδηλάτης περνά μπροστά από γκράφιτι σε τοίχο εγκαταλειμμένου σπιτιού στην πόλη των Τρικάλων.

Ιαπωνία: Κρούσματα κοροναϊού σε κρουαζιερόπλοιο. Πάνω από δέκα άνθρωποι πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, επιβεβαιώθηκε μέσω εργαστηριακών εξετάσεων ότι έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό, μεταδίδει το ιαπωνικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Ασάχι, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας.

via REUTERS / TWITTER / @DAXA_TW

Πάνω από δέκα άνθρωποι πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, επιβεβαιώθηκε μέσω εργαστηριακών εξετάσεων ότι έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό, μεταδίδει το ιαπωνικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Ασάχι, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας.

Χιονοστιβάδα στην Τουρκία . Τούρκοι στρατιώτες και ντόπιοι προσπαθούν να διασώσουν ανθρώπους παγιδευμένους κάτω από χιονοστιβάδα στην περιοχή Μπαχτσεσαράι της επαρχίας Βαν. 

REUTERS / STRINGER

Τούρκοι στρατιώτες και ντόπιοι προσπαθούν να διασώσουν ανθρώπους παγιδευμένους κάτω από χιονοστιβάδα στην περιοχή Μπαχτσεσαράι της επαρχίας Βαν.

Εύφλεκτο το Ιράκ . Ιρακινοί συμμετέχουν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην πόλη Νατζάφ. 

REUTERS / ALAA AL-MARJANI

Ιρακινοί συμμετέχουν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην πόλη Νατζάφ.

Ομιλία Ερντογάν στο τουρκικό Κοινοβούλιο . Μιλώντας στο τουρκικό Κοινοβούλιο ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έδωσε διορία ενός μηνός στις συριακές δυνάμεις να αποσυρθούν από τις τουρκικές θέσεις επιτήρησης στην Ιντλίμπ, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι σε αντίθετη περίπτωση η Τουρκία θα είναι υποχρεωμένη να τις ωθήσει προς τα πίσω.  

via REUTERS / PRESIDENTIAL PRESS OFFICE

Μιλώντας στο τουρκικό Κοινοβούλιο ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έδωσε διορία ενός μηνός στις συριακές δυνάμεις να αποσυρθούν από τις τουρκικές θέσεις επιτήρησης στην Ιντλίμπ, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι σε αντίθετη περίπτωση η Τουρκία θα είναι υποχρεωμένη να τις ωθήσει προς τα πίσω.

Βροχή στη Θεσσαλονίκη . Βροχερό σκηνικό στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Βροχερό σκηνικό στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Νέο ένταση στην κόντρα Τραμπ- Πελόζι. Το αντίτυπο του κειμένου της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ έσκισε επιδεικτικά η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, επιλέγοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τη διαφωνία της με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, εν μέσω του λόγου του για την Κατάσταση της Ένωσης στο Κογκρέσο.

EPA / MICHAEL REYNOLDS

Το αντίτυπο του κειμένου της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ έσκισε επιδεικτικά η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, επιλέγοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τη διαφωνία της με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, εν μέσω του λόγου του για την Κατάσταση της Ένωσης στο Κογκρέσο.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button