Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ένας εναντίον όλων. Ένα προσφυγόπουλο από την Ονδούρα, το οποίο ταξιδεύει με τους γονείς που προσπαθούν να μπουν στις ΗΠΑ , στέκεται μόνο του μπροστά σε μπλόκο αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή Agua Caliente, στην Ονδούρα. 

REUTERS / JORGE CABRERA

Ένα προσφυγόπουλο από την Ονδούρα, το οποίο ταξιδεύει με τους γονείς που προσπαθούν να μπουν στις ΗΠΑ , στέκεται μόνο του μπροστά σε μπλόκο αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή Agua Caliente, στην Ονδούρα.

Φολκ παράδοση στην Ινδία. Ινδουίστριες στην πόλη Σουράτ της Ινδίας χορεύουν τον παραδοσιακό χορό Garba κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το θρησκευτικό φεστιβάλ Navratri προς τιμήν της θεάς Ντούργκα . 

REUTERS / AMIT DAVE

Ινδουίστριες στην πόλη Σουράτ της Ινδίας χορεύουν τον παραδοσιακό χορό Garba κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το θρησκευτικό φεστιβάλ Navratri προς τιμήν της θεάς Ντούργκα .

Ξάπλα στο Λονδίνο. Ώρες χαλάρωσης για τον Bhanu, ένα ασιατικό λιοντάρι που έχει ξαπλώσει σε ένα σωρό από φύλλα δέντρων που έχουν αρωματιστεί με κάρδαμο, κανέλα και γαρίφαλο στο ζωολογικό κήπο του Λονδίνου. 

REUTERS / PETER NICHOLLS

Ώρες χαλάρωσης για τον Bhanu, ένα ασιατικό λιοντάρι που έχει ξαπλώσει σε ένα σωρό από φύλλα δέντρων που έχουν αρωματιστεί με κάρδαμο, κανέλα και γαρίφαλο στο ζωολογικό κήπο του Λονδίνου.

Κριμαία: Θλίψη για τους 19 νεκρούς από την επίθεση σε κολέγιο. Κόσμος ανάβει κεριά στη μνήμη των 19 θυμάτων από την επίθεση που εξαπέλυσε σε τεχνική σχολή στην πόλη Κερτς της Κριμαίας ένας 18χρονος σπουδαστής. 

REUTERS / PAVEL REBROV

Κόσμος ανάβει κεριά στη μνήμη των 19 θυμάτων από την επίθεση που εξαπέλυσε σε τεχνική σχολή στην πόλη Κερτς της Κριμαίας ένας 18χρονος σπουδαστής.

Χορεύοντας στη Μαδρίτη. Χορεύτρια της ομάδας Antonio Ruz συμμετέχει στην πρόβα της παράστασης «Presente» στη Μαδρίτη.

EPA / Emilio Naranjo

Χορεύτρια της ομάδας Antonio Ruz συμμετέχει στην πρόβα της παράστασης «Presente» στη Μαδρίτη.

Έρευνες στην κατοικία του πρόξενου της Σ. Αραβίας . Μία ομάδα της σήμανσης και άλλα στελέχη της τουρκικής αστυνομίας συμμετέχουν στις έρευνες στην κατοικία του γενικού πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη. Η τουρκική αστυνομία εξέτασε την οικία του πρόξενου στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι. 

REUTERS / KEMAL ASLAN

Μία ομάδα της σήμανσης και άλλα στελέχη της τουρκικής αστυνομίας συμμετέχουν στις έρευνες στην κατοικία του γενικού πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη. Η τουρκική αστυνομία εξέτασε την οικία του πρόξενου στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Εκτροφή χήνας στην Αυστρία. Ένα κοπάδι από χήνες σε έκταση για βοσκή στην περιοχή Hagensdorf, στην Αυστρία. 

REUTERS / HEINZ-PETER BADER

Ένα κοπάδι από χήνες σε έκταση για βοσκή στην περιοχή Hagensdorf, στην Αυστρία.

Διαδηλώσεις στην Αϊτή. Δύο άνδρες προσπαθούν να προστατευθούν από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων στο Πορτ-ο-Πρενς, της Αϊτής, με αφορμή ένα σκάνδαλο διαφθοράς, με τους διαδηλωτές να απαιτούν την παραίτηση του προέδρου της χώρας Ζοβενέλ Μοΐζ.

REUTERS / ANDRES MARTINEZ CASARES

Δύο άνδρες προσπαθούν να προστατευθούν από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων στο Πορτ-ο-Πρενς, της Αϊτής, με αφορμή ένα σκάνδαλο διαφθοράς, με τους διαδηλωτές να απαιτούν την παραίτηση του προέδρου της χώρας Ζοβενέλ Μοΐζ.

Νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά. Ένας άνδρας καπνίζει το τσιγάρο του σε πάρκο Trinity Bellwoods, στο Τόρόντο. Από τα μεσάνχυτα της Τετάρτης ισχύει στον Καναδά η ελεύθερη κατοχή και χρήση της κάνναβης ως «ψυχαγωγικό ναρκωτικό». 

REUTERS / CARLOS OSORIO

Ένας άνδρας καπνίζει το τσιγάρο του σε πάρκο Trinity Bellwoods, στο Τόρόντο. Από τα μεσάνχυτα της Τετάρτης ισχύει στον Καναδά η ελεύθερη κατοχή και χρήση της κάνναβης ως «ψυχαγωγικό ναρκωτικό».

Κολομβιανή μόδα. Μοντέλο συμμετέχει στην επίδειξη μόδας του Κολομβιανού σχεδιαστή Jorge Duque στο χώρο της B Capital στη Μπογκοτά της Κολομβίας. 

EPA / LEONARDO MUNOZ

Μοντέλο συμμετέχει στην επίδειξη μόδας του Κολομβιανού σχεδιαστή Jorge Duque στο χώρο της B Capital στη Μπογκοτά της Κολομβίας.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button