Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των παραλιών, καθώς επίσης, οι εργασίες καθαριότητας και ανάπτυξης πρασίνου, εν όψει της τουριστικής περιόδου.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αναβάθμισης και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος και των ακτών, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης και καθαρισμού στις παραλίες Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων, «Κρυφή» Ίσθμιας, Μεγάλα & Μικρά Στραβά και επεκτείνονται στις υπόλοιπες περιοχές, προκειμένου οι παραλίες του Δήμου μας να είναι φιλόξενες για τους λουόμενους.

18402944_1402713076460451_8759278709092134987_n

Συστηματικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας, διενεργούνται σε περιοχές και σημεία που εκτείνονται σε ολόκληρο τον Δήμο όπως, ο καθαρισμός του εγκιβωτισμένου χειμάρρου Ίσθμιας (“Κρυφή”), ο καθαρισμός και η αποψίλωση των νησίδων της γέφυρας του Ισθμού και σε άλλα σημεία όπως, τα “Πευκάκια” Αγίων Θεοδώρων, το γήπεδο 5Χ5 και η Παιδική χαρά Κυρα-Βρύσης, Νηπιαγωγεία και Σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Λουτρακίου, Περαχώρας, Ισθμίων και Αγίων Θεοδώρων. Σημαντικές παρεμβάσεις καθαριότητας έχουν σημειωθεί και σε οικόπεδα του Δήμου στην περιοχή του Λουτρακίου.

Επίσης, έχει ξεκινήσει ολοκληρωμένη παρέμβαση καθαρισμού, αποψίλωσης και εξωραϊσμού στο Πάρκο Μάτση, στο Λουτράκι, αξιοποιώντας στο έπακρο το προσωπικό που ανέλαβε τα καθήκοντά του μέσω Κοινωφελούς Εργασίας, στον Δήμο μας αλλά και του μόνιμου προσωπικού στον Τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου.

Τέλος, ύστερα από ενέργειες της Τεχνικής υπηρεσίας και σε συνεργασία με την ΠΕ Κορινθίας, με συνεργείο που έχει αναλάβει τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού περιφερειακών οδών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποκαταστήσαμε τον οδικό φωτισμό στο κομμάτι από τον κόμβο Αγίου Γεωργίου έως το ξενοδοχείο Poseidon Resort, το οποίο παρέμενε ανενεργό λόγω κλοπής καλωδίων.

18447462_1402713456460413_6121406302011181962_n

Στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, υπερασπιζόμαστε το περιβάλλον και το πράσινο και το αποδεικνύουμε με έργα, ειδικά σε περιόδους προετοιμασίας εν όψει καλοκαιριού.

Γραφείο Τύπου

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button