Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Αγιορείτικη συνταγή για το πιο δροσερό γιαουρτογλυκό!

Το αγιορείτικο γιαουρτογλυκό είναι μια συνταγή πεντανόστιμη, δροσερή ιδανική για όλη την οικογένεια.

Το αγιορείτικο γιαουρτογλυκό είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε, μικροί και μεγάλοι τώρα που ο υδράργυρος σκαρφαλώνει, καθώς είναι άκρως καλοκαιρινο και με χαμηλή θερμιδική αξία.

Για να φτιάξετε το γιαουρτογλυκο θα χρειαστείτε:

1 ζελέ ανανά

1 κουτί κομπόστα ανανά.
3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιές ζάχαρη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρη ζάχαρη ή ακόμα και σιρόπη αγαύης. Δύο υλικά που θα μειώσουν τις θερμίδες, χωρίς να σας στερήσουν γεύση.
Σαντιγί , κεράσια

Επί το έργον:

Σε ένα ποτήρι από την κομπόστα που το έχουμε ζεστάνει, διαλύουμε το ζελέ. Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι. Μόλις κρυώσει το ζελέ , το ρίχνουμε στο γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα , ώσπου να γίνει το μείγμα τελείως λείο. Το σερβίρουμε σε μπολ.
Αφού παγώσει λίγο , βάζουμε μέσα μερικά κομμάτια της κομπόστας. Το γαρνίρουμε με ανανά σαντιγί και κεράσια.

Πηγή: monastiriaka.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button