Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Φρίκη στη Λαμία: Τον έσφαξαν η οικιακή βοηθός, ο σύζυγος και ο κουμπάρος τους! Η υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο!

Τρία άτομα συνέλαβε η αστυνομία και τους προσάγει πλέον στον ανακριτή για την άγρια δολοφονία με δεκάδες μαχαιριές του 75χρονου Κώστα Ζησάκη στις 23 Νοεμβρίου στον Καραβόμυλος της Στυλίδας. Ανάμεσα στους δράστες και η Λαμιώτισσα οικιακή βοηθός που πληρωνόταν για να τον προσέχει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από την έρευνα που έκαναν, κατάφεραν να εξιχνιάσουν το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο και εκτός από την 31χρονη οικιακή βοηθό, πέρασαν χειροπέδες στον 42χρονο σύζυγό της και τον 42χρονο κουμπάρο τους. Οι τρεις δολοφόνοι πήγαν αργά το βραδύ της δολοφονίας στο σπίτι του παππού. Η 31χρονη χτύπησε την πόρτα και ο 75χρονος άνοιξε αφού αναγνώρισε την φωνή της.

Μαζί όμως με την οικιακή βοηθό μπήκαν και οι δυο άντρες. Ο παππούς ο οποίος ήταν σε ανάρρωση από σοβαρό τροχαίο δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Άλλος τον ακινητοποίησε, άλλος κρατούσε το στόμα του κλειστό και άλλος τον μαχαίρωνε.

Με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λαμίας έφτασαν πολύ γρήγορα να ξετυλίξουν το νήμα της άγριας δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τη Φθιώτιδα. Έτσι τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από ένταλμα του ανακριτή της Λαμίας συνελήφθησαν και οι τρεις και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έπεσαν σε αντιφάσεις που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια αναγκάστηκαν να ομολογήσουν το αποτρόπαιο έγκλημα τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κίνητρο ήταν τα χρήματα καθώς ο 75χρονος Κώστας Ζησάκης εκτός από φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς λίγο πριν τα capital control είχε κάνει ανάληψη περίπου 80.000 Euro από τράπεζα χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν τα χρήματα αυτά ήταν στο σπίτι αφού οι δράστες φέρονται να πήραν μόνο 3.500 ευρώ. Και οι τρεις δράστες αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν στον ανακριτή της Λαμίας.

Να σημειωθεί πως η 31χρονη δεν ήταν παντρεμένη με τον 42χρονο, απλά συζούσαν για χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί  δυο παιδιά, τα οποία είναι 3,5 και 2 ετών περίπου. Ο κουμπάρος που συνελήφθη, είχε βαπτίσει ένα από τα παιδιά…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button