
Φιλαρμονική Λουτρακίου: Μεγάλο αφιέρωμα στη «Finos Film» στο Θέατρο «Παντελής Ζερβός»
Ένα ταξίδι στη «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου με αφορμή τη συμπλήρωση 65 χρόνων προσφοράς της Φιλαρμονικής.
Ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στις λαμπερές στιγμές της «χρυσής εποχής» του ελληνικού σινεμά υπόσχεται στο κοινό η Φιλαρμονική Λουτρακίου, στο πλαίσιο του Loutraki Festival 2026.
Το Σάββατο 1η Αυγούστου, στις 21:00, το Θέατρο «Παντελής Ζερβός» θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια που σημάδεψαν τις εμβληματικές παραγωγές της Finos Film. Η συγκεκριμένη συναυλία αποτελεί τον λαμπερό επίλογο μιας επιτυχημένης κινηματογραφικής τριλογίας της Φιλαρμονικής, μετά τις προηγούμενες εξαιρετικές παραγωγές αφιερωμένες στο Hollywood και τη Cinecittà.
Παράλληλα, η βραδιά φέρει έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα, καθώς εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 65 χρόνων από την ίδρυση και συνεχή προσφορά της Φιλαρμονικής Λουτρακίου στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Οι Σολίστ της Βραδιάς
Τις διαχρονικές συνθέσεις που μεγάλωσαν γενιές και γενιές θα ερμηνεύσουν δύο διακεκριμένοι λυρικοί καλλιτέχνες:
-
Ελπινίκη Ζερβού (Σοπράνο)
-
Μάνος Χριστοφακάκης (Βαθύφωνος)
Οι δύο σολίστ, με τη συνοδεία των μουσικών της Φιλαρμονικής, αναμένεται να χαρίσουν στο κοινό μοναδικές ερμηνείες, αναβιώνοντας εικόνες, συναισθήματα και μνήμες από την πλούσια κληρονομιά του σινεμά που παραμένει ζωντανή μέχρι σήμερα.
Πληροφορίες Εκδήλωσης
Ημερομηνία: Σάββατο 1 Αυγούστου 2026
Ώρα Έναρξης: 21:00
Xώρος: Θέατρο «Παντελής Ζερβός», Λουτράκι
Είσοδος: Ελεύθερη για το κοινό



