Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Το ζήτησε μια Σαλώμη και έγινε: Αυτός είναι ο ακριβότερος γάμος όλων των εποχών! [εικόνες]

Θα μπορούσε να τινάξει, κάθυδρο στον ύπνο του, τον Νίκο Ξανθόπουλο ως ο απόλυτος εφιάλτης της ταπεινότητας του.

Αυτός λέγεται Σαργκίς Καραπετιάν. Και αυτή Σαλώμη Κιντσουρασβίλι. Εν συντομία θα μπορούσε να χαρακτηρίζεται εφεξής και ως η… ολιγαρκής Σαλώμη.

Δύο χιλιάδες χρόνια πριν και κάτι μια συνονόματή της είχε ζητήσει το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή. Η αφεντιά της ζήτησε τον… ουρανό με τ’ άστρα και η επιθυμία (της) έγινε ξανά πραγματικότητα.

Ο γάμος της 25χρονης Γεωργιανής με τον γιο του Αμερικανού (αρμένικης καταγωγής) δισεκατομμυριούχου Σαμβέλ Καραπετιάν έθεσε υποψηφιότητα για τον τίτλο του ακριβότερου όλων των εποχών, καθώς υπολογίζεται ότι στοίχισε περισσότερο από 2 εκατ. δολάρια!

Και να ‘ταν και ωραία να πάει στα… κομμάτια

Ο Καραπετιάν ο πρεσβύτερος ζει στη Μόσχα και σύμφωνα με το Forbes είναι ο 28ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία, με περιουσία 4 δισ. δολαρίων. Είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ακινήτων Tashir Group, που μεταξύ άλλων κατέχει 33 εμπορικά κέντρα, τέσσερα γραφειακά συγκροτήματα και οχτώ ξενοδοχεία στη ρωσική επικράτεια.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να μην χαραμίσει δύο εκατομμυριάκια για τον κανακάρη του; Και ποιος ο λόγος να μην επισκιάσει τη δόξα ενός άλλου ολιγάρχη, του Σαΐντ Γκουτσερίεφ, που τον περασμένη Μάρτη πάντρεψε τον γιο του σε μια τελετή αξίας 1 εκατ. δολαρίων;

Τα παιδιά του λαού σε τοιχογραφία 3D. Προφανώς για να εμπεδώσουμε ότι είναι παιδιά του λαού

Και έτσι για να του τη… σπάσει περισσότερο επέλεξε το ίδιο μέρος, το φημισμένο κέντρο εκδηλώσεων, Σαφίσα. Τότε βέβαια είχαν προκληθεί για να τραγουδήσουν οι Τζένιφερ Λόπες, Στινγκ και Ενρίκε Ιγκλέσιας, ενώ τώρα ο Καραπετιάν την έβγαλε με τους Maroon 5 του Άνταμ Λεβάιν και διασημότητες του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπως η Ουκρανή ποπ τραγουδίστρια Βέρα Μπρέζνιεβα. Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Αρμενίας Σερζ Σαρκισιάν, καθώς και πλήθος διασημοτήτων της ρωσικής και αρμένικης τηλεόρασης.

Πως προέκυψε αυτό το ποσό είπατε; Κατ’ αρχάς οι Maroon 5 μόνο ψιλικατζήδες δεν αποδείχτηκαν, καθώς εκτιμάται ότι εισέπραξαν ένα ποσό μεταξύ 500-800 χιλιάδων δολαρίων για να αποτελέσουν την μπάντα του γάμου! Η νύφη από… μόνη της κόστισε 235.000 δολάρια. Τόση ήταν η αξία των τριών διαφορετικών φορεμάτων και των κοσμημάτων (της γνωστής φίρμας Tiffany) με τα οποία θα μπορούσε να… σκλαβώσει κάθε επίδοξο απαγωγέα.

Οι φήμες ότι ο Άνταμ Λεβάιν πήρε από τη χαρά του αρμένικη και… γεωργιανή υπηκοότητα μαζί ελέγχονται ως ανακριβείς

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε και τα υπόλοιπα νούμερα στο λογαριασμό, αρκεί μια ματιά στο διάκοσμο και πιο εμπεριστατωμένα στο σκηνικό κάτω από το οποίο έβγαλε αυτό το τίμιο μεροκάματο ο DJ της εκδήλωσης (κεντρική φωτ.).

Ολιγάρχες όλης της Ρωσίας ξυπνήστε! Ένα πατριωτάκι του Γκεβόργκ Γκαζαριάν και μια συμπατριώτισσα του Τιμούρ του Κετσπάγια σας έβαλε τα γυαλιά…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button