Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Π.Σκουρλέτης: ”Επιβεβλημένες οι εκλογές- Δεν παίζουμε με τη δημοκρατία”

Επιβεβλημένες θεωρεί τις εκλογές ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως η πραγματικότητα που διαμορφώνεται είναι πολύ διαφορετική σε σύγκριση που αυτή που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.

Με δηλώσεις του σε εκπομπή, ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «δεν παίζουμε με τη δημοκρατία, τις λειτουργίες και τις αξίες της» και συμπλήρωσε «οι εκλογές είναι επιβεβλημένες, καθώς η πραγματικότητα που διαμορφώνεται είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε πριν.  Χρειάζεται δημοκρατική νομιμοποίηση από την κοινωνία. Οι κινήσεις της κυβέρνησης πρέπει να εγκριθούν από τον λαό».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε σε όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε πολιτική επίπεδο, αλλά και στις διαφωνίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Περάσαμε τρεις εβδομάδες με απανωτά χτυπήματα στην λειτουργία της κυβέρνησης. Αντιλαμβάνομαι το σοκ που έχουν υποστεί ψηφοφόροι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζω το δικαίωμα στους διαφωνούντες να εκφραστούν με μια ψήφο» και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της ενοποίησής του. Αν πάμε σε εκλογές θα δούμε πως θα διαμορφωθούν και οι λίστες».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button