Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Μητέρα έσωσε την κόρη της από όγκο στον εγκέφαλο επειδή είπε ψέματα στους γιατρούς!

Μια αφοσιωμένη μητέρα ισχυρίζεται πως ίσως να έσωσε την ζωή της κόρης της λέγοντας ψέματα στο προσωπικό του νοσοκομείου για τα συμπτώματα του παιδιού της.

Η Amanda Davies ανησυχούσε για την κινητικότητα της κόρης της και είπε στους γιατρούς πως η κόρη της χτύπησε το κεφάλι της μετά έκανε εμετό και μετά  λιποθύμησε.

Το κοριτσάκι αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις οι οποίες αποκάλυψαν πως αναπτυσσόταν ένας όγκος στον εγκέφαλό της σε μέγεθος λεμονιού.

Lilwen Davies

«Είπα ψέματα  επειδή πίστευα πως δεν θα δώσουν τόση σημασία στο πρόβλημά της. Αν τους έλεγα πως τα αληθινά συμπτώματα ήταν τα προβλήματα κινητικότητας και ομιλίας θα μου έλεγαν ότι δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό και πως θα έπρεπε να περιμένω.Είχα επισκεφθεί και άλλους γιατρούς ενώ έβλεπα εδώ και ένα χρόνο  τα συμπτώματα αλλά όλοι μου έλεγαν ότι δεν είναι τίποτα. Έψαξα λοιπόν στο Google και διάβαζα πως τα συμπτώματα αυτά υπονοούν όγκο στον εγκέφαλο.»

Lilwen Davies

Μετά από αυτά η μικρή υποβλήθηκε σε μια 10ωρη εγχείρηση αφαίρεσης όγκου. Ο γολγοθάς  της δεν έχει τελειώσει καθώς υποβλήθηκε και σε άλλες εγχειρήσεις αλλά πλέον τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα για την μικρούλα.

Ο λόγος της δημοσιοποίησης της κατάστασης της μικρής είναι για να αφυπνίσει και άλλους γονείς για τα συμπτώματα που υπονοούν  όγκο στον εγκέφαλο:

  • Επίμονη τάση για εμετό χωρίς ίωση.
  • Έλλειψη ισορροπίας, κακό περπάτημα και έλλειψη συντονισμού.
  • Περίεργη κίνηση των ματιών.
  • Αλλαγές στην συμπεριφορά και τάση για λήθαργο.
  • Σπασμοί και κρίσεις επιληψίας.
  • Περίεργη στάση του κεφαλιού και στράβωμα του λαιμού.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button