Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Καβαλάει τεράστιους κροκόδειλους λες και είναι άλογα!

Ξεχάστε του κυνηγούς κροκοδείλων. Ξεχάστε ακόμη και τον διάσημο «κροκοδειλάκια».

Η νέα… διασημότητα, για όσους αρέσκονται να ασχολούνται με τα ερπετά είναι ο «croc Rider» δηλαδή ο αναβάτης κροκοδείλων, εάν επιχειρούσαμε με ακριβή μετάφραση.

Πρόκειται για έναν 65χρονο άνδρα από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας που απολαμβάνει όσο τίποτε άλλα να καβαλάει κροκόδειλους.

Ο Ρομπ Μπρέντλ είναι κάτοχος ενός πάρκου με άγρια ζώα έκτασης 175 στρεμμάτων.

Ο άνδρας που, σύμφωνα με την Daily Mail, αρκετοί τον αποκαλούν «ξυπόλητο άνδρα των θάμνων» ή «άνθρωπο του δάσους» μετρά ήδη 40 δαγκωματιές από κροκόδειλους καθώς και άλλων άγριων ζώων.

Η πιο αγαπημένη δε ενασχόληση του κ.Μπρέντλ είναι να καβαλάει έναν κροκόδειλο 800 κιλών, στον οποίο έχει δώσει το όνομα Μπράιαν αλλά και να φροντίζει τους άλλους 40 ανήλικους και 8 ενήλικους κροκόδειλους που φιλοξενούνται στη φάρμα του.

Η δε οικογένειά του του κ.Μπρέντλ ασχολείται επίσης με την φροντίδα της φάρμας με τα άγρια ζώα η οποία ξεκίνησε το 1970 και είναι το σπίτι για κοάλα, διάφορα πουλιά και ερπετά, φίδια κα.

1

Όπως δήλωσε δε ο Μπρέντλ στην Daily Mail Australia «Σε ό,τι αφορά τους κροκόδειλους, όλοι θέλουν το δράμα, τον κίνδυνο…Φρικάρουν». Και έχει αρκετή πείρα πια αφού πολύ συχνά επισκέπτονται τη φάρμα του ομάδες των 20 ή και περισσοτέρων ατόμων. «Τους τρελαίνει το τι μπορώ να κάνω με τους κροκόδειλους» συμπληρώνει ο κ.Μπρέντλ.

2

3

4

5

6

7

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button