Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ερχεται το… “αυτοκίνητο του Μπάτμαν”- Το νέο μοντέλο της BMW είναι λίγο διαφορετικό (βίντεο)

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που η BMW παρουσίασε το μοντέλο «Batmobile» i8 Spyder. Τώρα σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της της BMW Harold Krueger, αναμένεται μια νέα έκδοση του «Αυτοκινήτου του Μπάτμαν» να κάνει το ντεμπούτο της!
Μια κουπέ έκδοση του i8 βρίσκεται εδώ και κάποιο διάστημα σε εκθεσιακούς χώρους και διαθέτει 362 ίππους. Το μετατρέψιμο i8 Spyder αναμένεται να περιλαμβάνει έναν βελτιωμένο οπτικό σχεδιασμό και περισσότερη ισχύ σύμφωνα με το Auto Express. Η BMW αναμένεται να επικεντρωθεί στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας και στον κινητήρα του αυτοκινήτου τα οποία θεωρεί πολύ σημαντικά για την συγκεκριμένη έκδοση. Η BMW στοχεύει επίσης στην αναβάθμιση της δύναμης χρησιμοποιώντας ένα μεγαλύτερο κινητήρα εσωτερικής καύσης και μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης. Οι ειδικοί προτείνουν ένα δίλιτρο τούρμπο που θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε διάφορες εκδόσεις, όπως και στην κουπέ.
Λέγεται ότι αυτή η έκδοση θα είναι έτοιμη μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, ενώ το λανσάρισμα της «μετατρέψιμης έκδοσης» έχει καθυστερήσει κυρίως λόγω των τεχνικών δυσκολιών σύμφωνα με τους εκπροσώπους. Τον Δεκέμβριο του 2013, εκπρόσωποι της BMW αποκάλυψαν ότι η συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάζει  «σημαντικές προκλήσεις» στους μηχανικούς της, ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι στις αλλαγές θα περιλαμβάνονται εκπλήξεις. Το τωρινό κουπέ μοντέλο μπορεί να ταξιδέψει 482 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ υδρογόνου, με τον εφοδιασμό να παίρνει περίπου πέντε λεπτά. Το νέο αμάξωμα με τις αεροδυναμικές ρόδες και το ματ μαύρο χρώμα το κάνει να μοιάζει με το αυτοκίνητο του Μπάτμαν σχολιάζουν οι ειδικοί. Το δίθυρο κουπέ βασίζεται σε κατασκευή από ανθρακονήματα για να κρατήσει το βάρος του χαμηλά και επίσης διαθέτει ένα αεροδυναμικό «πακέτο».
Το μόνο που αναμένεται τώρα είναι να οριστεί πότε θα γίνει τελικά η νέα παρουσίαση και να θα δούμε όλα όσα υπόσχεται η αυτοκινητοβιομηχανία.

batasmansd2

batasmansd3batasmansd4batasmansd5

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button