Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Γατί χάνεται στη Β. Κορέα και επανενώθηκε με την οικογένειά της στις ΗΠΑ μετά από μήνες

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία γάτα που εξαφανίστηκε στη Βόρεια Κορέα, ενώ η οικογένειά της ήταν στη Τζόρτζια των ΗΠΑ!

Η Λούσι Μπενεβίσε και ο σύζυγός της, Ντέβιν Λέιν, μετακόμισαν στη Βόρεια Κορέα για να εργαστεί ο δεύτερος ως στρατιωτικός γιατρός. Ενώ το ζευγάρι ζούσε στη Βόρεια Κορέα, υιοθέτησε μία γάτα την οποία ονόμασε… κουνουπίδι (Cauliflower) και τη φώναζε και Cauli.

Το ζευγάρι σχεδίαζε την επιστροφή του στις ΗΠΑ και εξαιτίας θεμάτων με τη βίζα και το γεγονός ότι… το κουνουπίδι δεν είχε διαβατήριο καθυστέρησαν. Η γάτα έμεινε στη Βόρεια Κορέα καθώς το ζευγάρι έπρεπε να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Μία οικογένεια συμφώνησε να φιλοξενήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα τη γάτα. Αφού κατάφεραν να βγάλουν διαβατήριο και ενώ πήγαιναν στο αεροδρόμιο τη γάτα, το έσκασε από το αυτοκίνητο.

«Ράγισε η καρδιά μου» θυμάται η Μπενεβίσε. Πέρασαν μήνες αλλά το ζευγάρι συνέχισε να προσπαθεί για να βρει τη γάτα. Ψάχνοντας στα social media, έδιναν αμοιβή 1.500 δολαρίων για όποιον κατάφερνε να βρει «το κουνουπίδι».

«Οι φίλοι μας, μας έλεγαν να την ξεχάσουμε, αλλά συνεχίζαμε να την ψάχνουμε», λέει η Μπενεβίσε. Την παραμονή των Χριστουγέννων, η Μπενεβίσε έλαβε στο facebook μία φωτογραφία από έναν Βορειοκορεάτη που βρήκε τη γάτα αδυνατισμένη και βρώμικη στο δρόμο.

Η οικογένεια που φιλοξενούσε «το κουνουπίδι» εντόπισε έναν Αμερικανό στρατιωτικό ο οποίος πετούσε από τη Βόρεια Κορέα στην Ατλάντα τον Ιανουάριο του 2021 και του ζήτησε να πάει τη γάτα στις ΗΠΑ.

«Ήξερα πως δεν θα είναι εύκολο για μια γάτα να βρεθεί σε τόσο μεγάλη πτήση αλλά μου είπε πως ήταν καλά», λέει η Μπενεβίσε. Το ζευγάρι κατάφερε να πάρει τη γάτα του πίσω, η οποία προσαρμόστικε εύκολα στο νέο της σπίτι στις ΗΠΑ.

«Ένιωσα ανακουφισμένη όταν ήρθε. Ξέρω πως κανείς δεν θα την αγαπήσει όσο εγώ», λέει η Μπενεβίσε.

topontiki.gr
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button