Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

“Άστραψε και βρόντηξε” στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Καραπανάγος !

“Άστραψε και βρόντηξε” στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» Γιάννης Καραπανάγος .

Ο οποίος χωρίς να ξεφύγει ούτε μια στιγμή από τα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού που τον χαρακτηρίζει, έθεσε  μετά επιτάσεως και για ακόμη μια φορά,   σειρά προβλημάτων, που ταλανίζουν την καθημερινότητα των πολιτών,όπως το θέμα της ευταξίας και της αισθητικής της πόλης του Λουτρακίου, αλλά κυρίως,  το φλέγον  θέμα που απασχολεί για τρίτο καλοκαίρι, όλους τους κατοίκους της ΠΕΡΑΧΏΡΑΣ με το καυτό νερο που ρέει από τις βρύσες των σπιτιών του ιστορικού χωριού, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες .

 

Τοποθέτηση που «παρέσυρε» προς την κατεύθυνση της αυστηρής κριτικής και άλλους δημοτικούς συμβούλους, όπως τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Κωσταντίνο  Ζερβό και Ζάχο Αγγιστριώτη…

 

Γιατί πραγματικά αυτός είναι ο ρόλος των μελών της αντιπολίτευσης.

Να αναδεικνύουν  τα οφθαλμοφανή προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο και να πιέζουν προς την κατεύθυνση επίλυσης τους, κάνοντας εκτός από την επιβεβλημένη κριτική και τις σχετικές προτάσεις.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button