Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Το Δ.Σ.του συλλόγου Δαναού Κατουνίστρας ανακηρύσσει την κ.Ντρέ Ασπασία ως επίτιμο πρόεδρο.

H κ. Ν τ ρ έ  Α σ π α σ ί α  ανακηρύσσεται ως η «επίτιμος πρόεδρος» του συλλόγου Δαναού Κατουνίστρας Λουτρακίου.

Ανάμεσα στα πολυαναφερόμενα ζητήματα της γενικής συνέλευσης όλων των τακτικών μελών του συλλόγου Δαναού Κατουνίστρας Λουτρακίου, που πραγματοποιήθηκε αρκετές ημέρες πριν,εκτός από την γενική ενημέρωση των πεπραγμένων και τον οικονομικό απολογισμό έλαβε χώρα αναφοράς και η επιτιμία προσώπου.

Ενός προσώπου που για τριάντα (30)συναπτά έτη υπηρέτησε ανιδιοτελώς και με περίσσιο ζήλο ενώ υπερασπίστηκε με μεγάλη αγάπη και προστάτευσε τις ανάγκες όλων των συνδημοτών μας(των συνοικιστών μας) με συνεχή πίστη και αφοσίωση.

 

soyla1

 

Προσωπικά και ως «ο γράφοντας» αλλά και ως ο πρόεδρος του νέου Δ.Σ. ευχαριστώ ιδιαίτερα την κ.Ντρέ για το συνολικό της έργο όπου και μας παρέδωσε αυτό ως παρακαταθήκη και εργαλείο θεμέλιας και συνέχειας αλλά και με όχημα μιμητισμού το αγόγγυστο και την δραστηριότητά της που μας έκανε να αφομοιώσουμε με τον ένα η άλλο τρόπο όλα τα θετικά της σαν ένα προϊόν πάγιων συνθηκών απολαβής,σύμπνοιας,χαράς, προγραμματισμού,ωφελίμου και ευημερίας.

Τα επίθετα θα μπορούσαν να λάβουν αναρίθμητη βάση μα το ταπεινό της προσωπικότητάς της με υποχρεώνει να προσγειωθώ στην πραγματικότητα και η πραγματικότητα «δηλούτε» μέσα από τον πάναπλο της ιδιοσυγκρασίας της.

Προσωπικά την ευχαριστώ τα μέγιστα και γίνομαι ο πρώτος που θα επιθυμούσε(για αυτό και πρότεινα εξάλλου) να την προσαρτήσει στα μέλη εκείνα που μονίμως θα βρίσκονται δίπλα μας,δίπλα στον συνδημότη μας ώστε με την εμπειρία της αλλά κι όχι μόνον όπου μπορεί κι όπου απαιτείται να συμβουλεύει ή και να συναινεί.

 

soyla6    soyla4

 

Η επιτιμία λοιπόν αφορά στο όνομα της μέχρι πρότινος προέδρου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας την κ.Ασπασία Ντρέ ακα κ.(Κορτέση Ασπασία).

 

Ετσι
Βάση και του πρωτοκόλλου, αλλά και του καταστατικού η κ. Ν τ ρ έ   Α σ π α σ ί α  ανακηρύσσεται ως το επίτιμο εκείνο μέλος ,ανακηρύσσεται
ως η «επίτιμος πρόεδρος» του συλλόγου μας βάση των ψήφων όλου του Δ.Σ.που αναγράφονται και στα πρακτικά της ημέρας αυτής.

soyla2    soyla3

soyla7    soyla5

 


Διαβάστε Περισσότερα

 • Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Λουτράκι
 • Αλλάζουμε ΜΑΖΙ: Σε ενημερωτική εκδήλωση με Φώφη Γεννηματά για τη φωτιά στο Σχίνο
 • «Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Όμως, ένας Δήμαρχος Γκιώνης φέρνει την καταστροφή»
 • Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων για την σύνδεση του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο από την οδό Αιγαίου.
 • Περαχώρα: Θεματική εικαστική έκθεση
 • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
 • ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *