Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

«ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΣΙΚΥΩΝΟΣ, ΖΕΜΕΝΟΥ, ΤΑΡΣΟΥ & ΠΟΛΥΦΕΓΓΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29/1/2020

«ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ»

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

Αγαπητοί Χριστιανοί, με την ευκαιρία της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, ημέρα κατά την οποία Εκκλησιαστικώς τιμάται το πρόσωπο της «Μητέρας», η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου και τα Εκπαιδευτήρια «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» διοργανώνουν επίκαιρη Εκδήλωση, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6:00 μ.μ., στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (δίπλα στην παλιά Ιερατική, Κροκιδά 4) στην Κόρινθο, με θέμα: «Καλλιτεχνικό Αφιέρωμα στην Μητέρα».

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει στο Α΄ και στο Β΄ Μέρος της έργα των Μπαχ, Μότσαρντ, Μέντελσον, Πλάτωνος, Σοπέν, Μπετόβεν και Χάϋντν στο πιάνο, ενώ στο Γ΄ Μέρος της, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» θα απαγγείλουν και θα τραγουδήσουν σχετικά αποσπάσματα με θέμα: «Η μητέρα μέσα από τα μάτια των ποιητών». Την Εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος.

Η προσέλευσή και η συμμετοχή σας στην όμορφη και ποιοτική, όπως αναμένεται να είναι, αυτή η μουσική Εκδήλωση, θα μας προσδώσει ιδιαίτερη χαρά, ως συνδιοργανωτές, και θα αποδώσει την δέουσα τιμή στο πρόσωπο της μητέρας, το οποίο καταξιώνεται μέσω του τιμωμένου κατ᾿ αυτήν την ημέρα προσώπου της Μητέρας του Θεανθρώπου, Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button