Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ευέλικτα και έξυπνα επαγγελματικά γυαλιά από την Lenovo

Kατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show (CES), η Lenovo παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά ThinkReality A3, μέρος μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής λύσης που προσφέρει έξυπνο μετασχηματισμό στις επιχειρήσεις και φέρνει εξυπνότερη τεχνολογία σε περισσότερους ανθρώπους.

Τα ThinkReality A3 συνδέονται σε υπολογιστή ή και σε επιλεγμένα Motorola smartphone μέσω καλωδίου USB-C ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ευπροσάρμοστα, φορητά και άνετα, τα ThinkReality A3 είναι σαν γυαλιά ηλίου και μπορούν να ενισχυθούν με βιομηχανικό πλαίσιο για ασφαλέστερη και πιο ανθεκτική χρήση. Προσφέρουν απόδοση χωρίς να απομονώνουν τον χρήστη, ενώ τροφοδοτούνται από την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon XR1 για απόδοση υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν επίσης στερεοσκοπικές οθόνες 1080p που προσφέρουν τη δυνατότητα για έως και 5 εικονικές οθόνες. Επιπλέον, η 8 Megapixel RGB κάμερά τους, παρέχει βίντεο σε ανάλυση 1080p για περιπτώσεις ειδικών εξ αποστάσεως χρήσεων όπου χρειάζεται λεπτομέρεια, ενώ οι διπλές κάμερες fish-eye παρέχουν τη δυνατότητα θέασης σε κλίμακα δωματίου.

Τα ThinkReality APC Edition συνδέονται με laptop ή με mobile workstation για να επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετούν πολλές, μεγάλες εικονικές οθόνες στο οπτικό τους πεδίο και να χρησιμοποιούν εργαλεία και εφαρμογές συμβατές με λειτουργικό Windows. Οι εικονικές οθόνες επεκτείνουν της δυνατότητες του υπολογιστή σας και διευκολύνουν την παραγωγικότητα και την ιδιωτικότητα σας, ενώ δημιουργούν συναρπαστικές εμπειρίες για επαγγέλματα όπως: οικονομοτεχνικά, αρχιτεκτονική και μηχανική, καθώς και για κάθε εργαζόμενο που δουλεύει από απόσταση ή η δουλειά του επιβάλει συνεχείς μετακινήσεις, όπου ο χώρος και η ιδιωτικότητα είναι περιορισμένα.

Οι εικονικές οθόνες είναι συμβατές με τους κορυφαίους φορητούς υπολογιστές ThinkPad της Lenovo, αλλά και φορητούς σταθμούς εργασίας που υποστηρίζονται από επεξεργαστές Intel και AMD Ryzen.

Τα γυαλιά ThinkReality AIndustrial Edition συνδέονται με Motorola smartphones για να κάνουν ευκολότερες τις hands-free εργασίες που υποστηρίζονται από AR, σε σύνθετα περιβάλλοντα εργασίας. Η Βιομηχανική Έκδοση υποστηρίζεται από την πλατφόρμα λογισμικού ThinkReality που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται εφαρμογές και περιεχόμενο μικτής πραγματικότητας σε παγκόσμια κλίμακα, με παγκόσμια υποστήριξη.

Για χρήση σε σενάρια από εργοστάσια και εργαστήρια έως πολυσύχναστους χώρους λιανικής και φιλοξενίας, οι πιστοποιημένες εφαρμογές της πλατφόρμας ThinkReality προσφέρουν απομακρυσμένη βοήθεια, καθοδηγούμενα Workflows και 3D visualization. Τώρα, οι εργαζόμενοι έχουν μία ελαφριά και ευέλικτη λύση έξυπνων γυαλιών για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ασφάλεια τους, ενώ μπορούν να μειώνουν τα ποσοστά σφάλματος στις καθημερινές τους εργασίες.

«Τα A3 είναι μια λύση επαυξημένης πραγματικότητας επόμενης γενιάς – ελαφριά, ισχυρά και ευέλικτα. Τα έξυπνα γυαλιά αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής λύσης από τη Lenovo που περιλαμβάνει την προηγμένη συσκευή AR, το λογισμικό ThinkReality και κινητά τηλέφωνα Motorola. Είτε εργάζεστε σε εικονικούς χώρους είτε υποστηρίζετε απομακρυσμένη βοήθεια, τα ThinkReality A3 σας προσφέρουν τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα από όπου κι αν βρίσκεστε», δήλωσε ο Jon Pershke, Vice President of Strategy and Emerging Business, Intelligent Device Group.

Τα Lenovo ThinkReality A3 θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές σε όλον τον κόσμο στα μέσα του 2021.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button