Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ανατριχίλα στην Αρκαδία: Ανήλικο κορίτσι με ειδικές ανάγκες γέννησε τα παιδιά των βιαστών του!

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση βιασμού ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες στην Αρκαδία, που ήρθε στο φως μετά την καταδίκη των δύο δραστών σε 10 χρόνια κάθειρξης ο καθένας. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι η άτυχη ανήλικη έμεινε έγκυος από τους βιαστές της και γέννησε δίδυμα! Οπως αποκαλύφθηκε από τις εργαστηριακές εξετάσεις, τα μωρά έχουν διαφορετικό πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό φέρεται ότι είχε γίνει πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν το κορίτσι ήταν 14 ετών.

Οι κατηγορούμενοι, ένας οδηγός του ΚΤΕΛ Αρκαδίας και ένας αγρότης από χωριό της βόρειας Κυνουρίας, καταδικάστηκαν, πριν από λίγες ημέρες, στο Εφετείο Ναυπλίου και αμέσως πήραν τον δρόμο για τις Φυλακές Τρίπολης, όπου, κατά πληροφορίες, έγιναν δεκτοί με άγριες αποδοκιμασίες από τους υπόλοιπους κρατουμένους.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έχουν ήδη λάβει επιπλέον μέτρα ασφαλείας, καθώς υπήρξαν απειλές για τη ζωή τόσο του οδηγού όσο και του αγρότη!

Σύμφωνα με την Espresson, όσον αφορά τον οδηγό του ΚΤΕΛ, η εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού είχε γίνει γνωστή πριν από περίπου δύο χρόνια, γιατί δεν είχε καταβάλει την εγγύηση που του είχε επιβληθεί ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερος, με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε αφεθεί ξανά ελεύθερος, αφού, όπως έγινε γνωστό, μέχρι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες οδηγούσε κανονικά το λεωφορείο!

Κλειστά τα στόματα

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκλονιστική υπόθεση δεν είχαν γίνει γνωστές, καθώς το άτυχο κορίτσι ήταν ανήλικο και άτομο με ειδικές ανάγκες, αλλά και επειδή τα στόματα όλων παρέμειναν κλειστά.

Η εμπλοκή του αγρότη φέρεται ότι εξακριβώθηκε μετά τις εξετάσεις DNA στα βρέφη. Να σημειωθεί ότι τα δίδυμα έχουν διαφορετικό πατέρα, καθώς ο βιασμός της μαθήτριας έγινε την ίδια χρονική περίοδο (στον ίδιο έμμηνο κύκλο, δηλαδή), με αποτέλεσμα η μικρή να μείνει έγκυος από τους δύο άνδρες.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button