Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

«Έκοψαν» από τις λίστες Μητρόπουλο-Χαϊκάλη

«ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο των υποψήφιων βουλευτών ενόψει της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου, και λίγες ώρες πριν κατατεθούν επισήμως τα ψηφοδέλτια των κομμάτων λαμβάνονται οι τελικές αποφάσεις.

Την τοποθέτηση του Αλέξη Μητρόπουλου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου, «εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί», εισηγήθηκε η επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, έπειτα από το σάλο που ξέσπασε με εκκρεμούσα φορολογική υπόθεση του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή αναφέρεται: «Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη μετά από δύο συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σύντροφος Αλέξης Μητρόπουλος.

Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί».

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ

Την πόρτα εξόδου από τις εκλογικές λίστες όμως, έδειξε και ο κ. Πάνος Καμμένος στον κ. Παύλο Χαϊκάλη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μην έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του βουλευτή του, αναφορικά με την υπόθεση της offshore.Σ υνεργάτες του κ. Καμμένου παραδέχονται ότι ο κ. Χαϊκάλης είχε εξελιχθεί σε «βαρίδι» για το κόμμα και για την προσπάθεια που κάνει για να εισέλθει στη Βουλή.

Εκτιμούν πως, εάν τελικά παρέμενε στις λίστες, τότε η υπόθεσή του θα μονοπωλούσε την επικαιρότητα, επιβαρύνοντας τη θέση του κόμματος.

Ωστόσο, ο κ. Καμμένος υποστηρίζει πως, εάν μετά τις εκλογές οι ΑΝΕΛ μπουν στη Βουλή και σχηματίσουν κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα ο κ. Χαϊκάλης αποδείξει την αθωότητά του, τότε ο ίδιος προτίθεται να τον αποκαταστήσει, εννοώντας ότι θα του δώσει κάποια κυβερνητική θέση.


Διαβάστε Περισσότερα

 • Μετακίνηση: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί από 25 Ιανουαρίου
 • Θόδωρος Αγγελόπουλος Ο ελεγειακός ποιητής των κινηματογραφικών εικόνων και της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και κοινωνικής πραγματικότητας…
 • Ερευνα – κορωνοϊός : H πανδημία προκαλεί διαταραχή μετατραυματικού στρες
 • Η Ισπανία επενδύει δυναμικά στον ήλιο με το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στην Ευρώπη
 • Χρόνια ημικρανία: Νέα μέθοδος για την αντιμετώπισή της
 • Μια όμορφη συνεργασία και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα δούμε αυτό το Σάββατο μέσω zoom από τους διαδικτυακούς συνδέσμους της σχολής μας.
 • Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ PLP ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! (BINTEO)
 • Ποια τροφή πρέπει να τρώμε λιγότερο αν θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com