Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Δημοτικές Εκλογές

Χ. Κασίμης: Η Δήλωσή μου για την στήριξη της Πράσινης Πόλης και του Δ. Πρωτοπαπά για τον Δήμο Κορινθίων.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ‘ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ’ και στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Σε αυτές τις εκλογές στηρίζω ανεπιφύλακτα την ‘Πράσινη Πόλη‘ και τον Δημήτρη Πρωτοπαπά για δήμαρχο του Δήμου Κορινθίων.

ΓΙΑΤΙ η ‘Πράσινη Πόλη’ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα με αρχές και θέσεις για την αναγκαία χρηστή, διαφανή και αποτελεσματική διοίκηση του Δήμου, για την ισόρροπη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πολιτισμό, την κοινωνική συμπερίληψη και την βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών.

ΓΙΑΤΙ η ‘Πράσινη Πόλη’ στελεχώνεται από υποψήφιες και υποψήφιους που διακρίνονται για την διαφάνεια της κοινωνικής τους παρουσίας, την συλλογικότητα, την δημιουργικότητα, την γνώση για τα προβλήματα του Δήμου και κυρίως για την ειλικρινή διάθεση προσφοράς τους στα κοινά.

ΓΙΑΤΙ η ‘Πράσινη Πόλη’ φέρνει στον Δήμο την φρεσκάδα της αξιοπιστίας και της ανιδιοτέλειας, καθώς και τις αξίες που πρέπει να χαρακτηρίζουν αυτούς που συμμετέχουν στα κοινά, μακριά από την αδιαφάνεια, ευνοιοκρατία, αυταρχισμό και πελατειακές σχέσεις.

Οι δημότες έχουν την εμπειρία του παρελθόντος από Δημοτικές αρχές που αδιαφόρησαν για τα ουσιαστικά προβλήματα των δημοτών τους. Χωρίς σχέδιο, χωρίς δημόσιο διάλογο, χωρίς διαφάνεια, χωρίς λογοδοσία. Δημοτικές αρχές που άσκησαν την εξουσία τους συχνά στο παρασκήνιο, με ιδιοτέλεια και διαπλοκή, που θυμούνται τους δημότες μόνο προεκλογικά και μόνο πελατειακά.

Οι δημότες έχουν πλέον την εμπειρία να αναγνωρίζουν το περιεχόμενο της πρόσφατης «διαπαραταξιακής κινητικότητας» των υποψηφίων συμβούλων που τροφοδοτεί, χωρίς αρχές, η ψηφοθηρία και η ιδιοτέλεια.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και να συμβάλλουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης, για να μπορούμε να ατενίσουμε πάλι το μέλλον με αισιοδοξία.

Στηρίζοντας την ‘Πράσινη Πόλη’ και τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Πρωτοπαπά, στηρίζουμε το μέλλον του Δήμου με αρχές, σχέδιο, γνώση, διαφάνεια και κοινωνική ευαισθησία. Και προπάντων, με συνεχή διαβούλευση και συμμετοχή του πολίτη στη λήψη αποφάσεων και στις δραστηριότητες του Δήμου.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button