Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΉ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΛΌΗ, Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ“ ΞΎΠΝΗΣΕ ” ΚΑΙ ΣΤΈΛΝΕΙ ΝΈΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΈΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΊΑΣ!

Η καταλυτικής σημασίας παρέμβαση του έγκριτου δικηγόρου και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά, Νίκου Λόη, αφύπνισε την δημοτική αρχή, η οποία μετά την παρέμβαση Λόη, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της  Θεσσαλίας !

 

Ακολουθεί με την χρονολογική σειρά,  η δημοσίευση του Νίκου Λόη και στην συνέχεια της δημοτικής αρχής:

“ Καλημέρα Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, Κυρίες και Κύπριοι Αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων και Αξιότιμοι κκ Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Όπως είναι γνωστό το Λουτράκι είναι Γ Πόλη των νερών.

Η Θεσσαλία έχει πλημμυρίσει ο Βόλος και τα χωριά του έχουν πλημμυρίσει, όπως και  τα χωριά της Καρδίτσας.

Κάτοικοι του Βόλου περίμεναν χθές έξω από το Δημαρχείο για να πάρουν λίγο νερό για να πιούν, αφού έχει διακοπεί η υδροδότηση εκεί.

Παρακαλούμε λοιπόν ,  να αποστείλετε βοήθεια με μεταλλικό νερό τα οποία μπορείτε να αποστείλετε με φορτηγό,τουλάχιστον στον Βόλο  ή όπου  εσείς θέλετε,  σε συνεργασία με τους εκεί Δήμους και την Πολιτική Προστασία, όπως άλλωστε πράξατε και στο παρελθόν στις φωτιές της Ηλείας το 2007, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις, με την βοήθεια αποστολής μεταλλικού νερού, από τα εμφιαλωτήριο της περιοχής του Δήμου μας .

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή σας στο αιτημά μας.

Με εκτίμηση

Λουτράκι 8.9.2023

Ο Αιτών

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

 

“ Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ύστερα από άμεση προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία με τους Δημάρχους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν σκληρά από τις καταστροφικές πλημμύρες, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους συνανθρώπους μας στον Βόλο, την Καρδίτσα και τις άλλες περιοχές.

 

Ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των συμπολιτών μας για καθαρό πόσιμο νερό, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και υποστήριξης, ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης διασφάλισε την αποστολή αυτού του πολύτιμου πόρου, που αποτελεί και σύμβολο της πόλης του Λουτρακίου, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες αρχές, το πρωί του Σαββάτου.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης δήλωσε:

 

«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πάντοτε ότι, όταν οι φυσικές καταστροφές πλήττουν έναν τόπο, είμαστε όλοι μαζί. Η αλληλεγγύη μας είναι η δύναμή μας και μέσα από αυτήν την πράξη στέλνουμε ένα μήνυμα ενότητας και αγάπης προς όλους τους συνανθρώπους μας.

 

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια προς τους εκπροσώπους των δύο εταιριών εμφιάλωσης νερού “ΥΔΡΙΑ Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτρακίου” και “N.U. AQUA – PEPSICO HELLAS, EONIO Λουτράκι” που ανταποκρίθηκαν άμεσα και γενναιόδωρα στο αίτημα μας, καθώς αναδεικνύουν τη δύναμη της συνεργασίας μεταξύ της τοπικής μας κοινότητας και των επιχειρήσεων που λειτουργούν στην περιοχή.

 

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είναι εδώ για να βοηθήσει με κάθε πρόσφορo μέσο και ελπίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία μας θα αποτελέσει μια ανακούφιση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button