Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κατηγορούμενη και η γυναίκα του άτυχου καρδιολόγου – Οι ερωτικές σχέσεις με τον Βούλγαρο που του «όπλισαν» το χέρι

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη. Μετά 37χρονο Βούλγαρο, για τον φόνο του γιατρού κατηγορείται και η 37χρονη σύζυγός του!

Το κουβάρι της στυγνής δολοφονίας στην Κρήτη είχε αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά σιγά νωρίτερα όταν αποκαλύφθηκε πως ο Βούλγαρος, διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγο του γιατρού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 38χρονη κατηγορείται ως άμεση συνεργός, της ανθρωποκτονίας.

Ο Βούλγαρος, που είναι,  αστυνομικός ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον γνωστό καρδιολόγο στην Κρήτη. Μετά από ώρες ανάκρισης «έσπασε» και αποκαλύψε στους αστυνομικούς ότι εκείνος ήταν ο δράστης του εγκλήματος. Όπως φέρεται να είπε, διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του Χριστόδουλου Καλαντζάκη και το πρωί έθεσε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο. Κρύφτηκε και περίμενε το αυτοκίνητο του γιατρού. Όταν πλησίασε σηκώθηκε και άρχισε να πυροβολεί. Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης έχασε τη ζωή του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σημείο της δολοφονίας.

Τα λάθη του δολοφόνου

Αρχικά ο δράστης τηρούσε σκληρή στάση. Τα αποτυπώματά του όμως είχαν βρεθεί πάνω στο όπλο του εγκλήματος που πέταξε σε κοντινό σημείο μαζί με ένα κυνηγετικό σακίδιο. Παράλληλα, φέρεται να αναγνωρίστηκε ο σωματότυπός του, από έναν 73χρονο που τον είδε ενώ παρίστανε τον κυνηγό όσο περίμενε το θύμα του, για να μην δίνει στόχο. Αυτά τα στοιχεία έκαναν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είχαν στα χέρια τους, το σωστό άτομο και τελικά δικαιώθηκαν. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονταν την υπόθεση πίστευαν ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν ερωτικό και σε κάθε περίπτωση προσωπικό. Πλέον αναζητείται η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι ηλικίας μόλις 3 ετών.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button