Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ηλικιωμένος ασέλγησε στην κόρη του γιατρού που τον φρόντισε μετά από τροχαίο

Φέρεται να οδήγησε το κοριτσάκι σε έναν αθέατο χώρο, όπου ασέλγησε σε βάρος του
ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
10:38 • 19/01/2018
Ηλικιωμένος ασέλγησε στην κόρη του γιατρού που τον φρόντισε μετά από τροχαίο
προσθήκη στα αγαπημένα
Στα δικαστήρια οδηγείται η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Ρόδο, όπου ένας ηλικιωμένος εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση του γιατρού ενός Κέντρου Υγείας στο οποίο είχε μεταφερθεί ύστερα από τροχαίο, για να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Ο 72χρονος δράστης κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού, ο 72χρονος είδε το ανήλικο κοριτσάκι να περιφέρεται στο Κέντρο όπου υπηρετεί ο πατέρας του και επιχείρησε να του δώσει ένα φιλί, αλλά η μικρούλα κατάφερε να τού ξεγλιστρήσει. Λίγες ημέρες μετά, όταν ο ηλικιωμένος ξαναπήγε στο Κέντρο Υγείας για να τού γίνει αλλαγή των επιθεμάτων, φέρεται να οδήγησε το κοριτσάκι σε έναν αθέατο χώρο, όπου ασέλγησε σε βάρος του.

Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και διηγήθηκε στον πατέρα της τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, γιατρός εξέτασε την κόρη του και βρήκε στο κορμάκι της σημάδια που μαρτυρούσαν προσπάθεια για κακοποίηση.

Ο 72χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι είναι αποκύημα της φαντασίας του κοριτσιού, αλλά συνελήφθη και θα καθίσει στις 5 Φεβρουαρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button