Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση Elon Msuk για την Πληθυσμιακή κατάρρευση στην Ελλάδα

 

Η παρέμβαση του μεγιστάνα της Tesla, Elon Musk

«Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα» σχολιάζει ο Elon Msuk σε ανάρτησή του, ενώ παραθέτει και άρθρο με τίτλο «Πληθυσμιακή κατάρρευση στην Ελλάδα».
Η παρέμβαση – έκπληξη του Musk είναι μια γροθιά στο στομάχι, καθώς αναφέρεται παράλληλα και στους αιφνίδιους θανάτους οι οποίοι αυξήθηκαν ραγδαία μετά τον γενικό εμβολιασμό του πληθυσμού για τον κορωνοϊό.
Ο μεγιστάνας της Tesla έκρουσε  το καμπανάκι του κινδύνου για τον πληθυσμό της χώρας μας, ο οποίος καταρρέει καθώς οι γεννήσεις έχουν μειωθεί επίσης- δραματικά.
Μάλιστα, το άρθρο εμφανίζει τη χώρα μας ως την πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», αποδίδοντας το γεγονός αυτός σε ξαφνικούς θανάτους και ρεκόρ υπογονιμότητας.
Ειδική αναφορά γίνεται και στους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό, αλλά και στις συνέπειες τις οποίες προκάλεσαν…
«Οι θανατηφόρες συνέπειες του εμβολιασμού με mRNA» δεν συζητήθηκαν ποτέ από την ελληνική κυβέρνηση αναφέρει η αναδημοσίευση που έκανε ο Elon Musk ενώ αναφέρεται και στην αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου στη χώρα.

Οι ανεξήγητοι… θάνατοι

«Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και ο καρκίνος μεταξύ και νέων αύξησαν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες καταγράφουν το χαμηλότερο ποσοστό σε σχεδόν έναν αιώνα.
Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια “ωρολογιακή βόμβα” και μια “εθνική απειλή” σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση που εμπεριέχει η παρέμβαση του Elon Musk.
«Αυτό είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ συνολικά» δήλωσε στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης , αναφερόμενος στη ραγδαία μείωση του πληθυσμού στη χώρα του.
«Είναι η προτεραιότητά μας… ό,τι κι αν χρειαστεί».
Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμία αναφορά στις θανατηφόρες συνέπειες του εμβολιασμού mRNA του Covid που κυκλοφορεί το 2021, παρά τις ξαφνικές και απροσδόκητες στατιστικές θανάτων που εκτοξεύονται στα ύψη.

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

Το ποσοστό θνησιμότητας στην Ελλάδα μειώνονταν σταθερά από έτος σε έτος εδώ και δεκαετίες. Μέχρι που κάτι άλλαξε το 2021.
Η κυκλοφορία του εμβολίου mRNA του Covid ξεκίνησε στην Ελλάδα στα τέλη Δεκεμβρίου 2020.
Τουλάχιστον το 72,6% του συνολικού πληθυσμού είναι διπλοεμβολιασμένοι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.
Ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μπορεί να μην ανακάμψει ποτέ, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να πανηγυρίζουν την ερήμωση.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button