Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Απειλούν τη ζωή του μικρού από το Αφγανιστάν που πήρε δώρο τη φανέλα του Μέσι

Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή της οικογένειας του 5χρονου αγοριού από το Αφγανιστάν, από τη μέρα που η συγκινητική ιστορία του πήρε τεράστια δημοσιότητα.

AdTech AdAdTech Ad

Ο μικρός Μουρτάζα από το Αφγανιστάν έγινε διάσημος σε ολόκληρο τον κόσμο όταν η φωτογραφία του που φορά μια αυτοσχέδια πλαστική φανέλα του Λιονέλ Μέσι έκανε τον γύρω της υφηλίου.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έστειλαν στον πιτσιρικά δύο φανέλες (μία της Μπαρτσελόνα και μία της Εθνικής Αργεντινής) του Μέσι υπογεγραμμένες από τον ίδιο τον Αργεντινό άσο, όμως η χαρά του μικρού για το δώρο αυτό δεν άργησε να μετατραπεί σε εφιάλτη.

Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προσεγγίσει τον πατέρα του, ζητώντας του χρήματα και απειλώντας τη ζωή του μικρού γιου του. Μάλιστα εξαιτίας των συνεχών απειλών, η οικογένεια Μουρτάζα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν βρίσκοντας καταφύγιο στο Πακιστάν, με την ελπίδα οι απειλές να σταματήσουν.

«Η ζωή μετατράπηκε σε βάσανο για εμάς», δήλωσε ο πατέρας του μικρού μιλώντας στο Associated Press και πρόσθεσε πως δεν ήθελε να φύγει από το Αφγανιστάν αλλά οι απειλές γίνονταν ολοένα περισσότερο σοβαρές.

Κάποιοι απειλούσαν ότι θα τον απαγάγουν για λύτρα, καθώς πίστευαν ότι ο Μέσι μαζί με τις φανέλες έχει στείλει και χρήματα στην οικογένεια του 5χρονου αγοριού.

«Πούλησα όλα μου τα υπάρχοντα και πήρα την οικογένειά μου μακριά από το Αφγανιστάν για να σώσω τη ζωή του γιου μου, αλλά και τη ζωή της υπόλοιπης οικογένειας», συμπλήρωσε ο άνδρας.

Όλες αυτές οι δυσκολίες πάντως δεν έχουν κάνει τον μικρό Μουρτάζα να σταματήσει να ελπίζει σε ένα ακόμα… θαύμα: «Ο Μουρτάζα ελπίζει ακόμα ότι μία ημέρα θα μπορέσει να συναντήσει τον ήρωα του, τον Μέσι».

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button