Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Συνεργασία Μ.Σφακιανάκη με την «KPMG» στον τομέα της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων

Στην έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία GDPR Greece, η οποία ιδρύθηκε από τον Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και δημιουργό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον Ιωάννη Μακρυπούλια, Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής, πρώην αξιωματικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησε η KPMG. 

«Η εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων από το Μάιο του 2018 θα δημιουργήσει αυξημένες ανάγκες στις εταιρείες για ανασχεδιασμό των διαδικασιών τους με σκοπό τη συμμόρφωση στα νέα πρότυπα. Πιστεύουμε πώς μέσα από αυτή τη συνέργεια θα βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας να κάνουν ομαλά αυτή τη μετάβαση. Οι κύριοι Σφακιανάκης και Μακρυπούλιας έχουν τα διαπιστευτήρια της αγοράς για το επιτυχημένο πολυετές έργο τους και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που θα συνεργαστούμε μαζί τους γι’ αυτό τον κοινό στόχο» δήλωσε σχετικά η Έφη Κατσούλη, επικεφαλής Yπηρεσιών Aσφάλειας Πληροφοριών της KPMG.

Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της KPMG σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και συστημάτων και οι έμπειροι νομικοί της, K. Παπακωστόπουλος και Συνεργάτες (μέλος του διεθνούς δικτύου της KPMG), θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με δύο καταξιωμένα στελέχη και την ομάδα τους, που έχουν επιδείξει πολύ σημαντικό έργο στον αγώνα για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να προσφέρουν από κοινού ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, με βάση το νέο ευρωπαϊκό κανονισμό General Data Protection Regulation.


Διαβάστε Περισσότερα

 • Διδάξτε στο παιδί αρχές και αξίες ζωής
 • Κωνσταντίνος Μπρουμίδης: O Έλληνας «Μιχαήλ Αγγελος του αμερικανικού Καπιτωλίου»
 • Επιχείρηση κατά της φοροδιαφυγής με drone (Φώτο)
 • Οι Ιάπωνες πρωτοπορούν: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαγνητικού πεδίου
 • Η Ελλάδα χρειάζεται ψηφιακό άλμα – Χρίστος Δήμας
 • Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός «Γίνε Εθελοντής Σαμαρείτης-Διασώστης»
 • Εικονικό φάρμακο σαν το πραγματικό για τους χρόνιους πόνους
 • 15/09/2018 Λίμνη Βουλιαγμένης Περαχώρα / Vouliagmeni Lake
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  *

  Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com