Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Φωτογραφίες από τον διαγωνισμό 2019 International Landscape Photographer of the Year

Σχεδόν 850 φωτογράφοι τοπίου από όλον τον κόσμο υπέβαλαν την καλύτερη δουλειά τους για τον Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογράφου Τοπίου 2019. Οι κριτές, στους οποίους περιλαμβανόταν ο περυσινός νικητής, ο Adam Gibbs, περιόρισαν το σώμα φωτογραφιών, το οποίο θα εξέταζαν σε 3.400 φωτογραφίες για να επιλέξουν το καλύτερο portfolio και την καλύτερη φωτογραφία.

Τελικά, ο Ρώσος φωτογράφος Oleg Ershov κέρδισε το πρώτο βραβείο: αναδείχθηκε International Landscape Photographer of the Year 2019, για την απίστευτη γκάμα φωτογραφιών του από τοπία της Αγγλίας και της Ισλανδίας. Ο Ershov επικράτησε του Κινέζου Yang Chuang, ο οποίος εντυπωσίασε με τη σειρά φωτογραφιών του από την έρημο Badain Jaran.

Καλύτερη φωτογραφία κρίθηκε ότι ήταν η αεροφωτογραφία αλυκών στη Gruissan της Γαλλίας που τράβηξε η Magali Chesnel. Ειδικά βραβεία δόθηκαν στις κατηγορίες Χιόνι και Πάγος, Αφηρημένη Αεροφωτογραφία, Άγρια Ζωή στη Φύση, Μοναχικό Δέντρο και Ουράνιο Σύννεφο.

Οι τρεις πρώτοι νικητές για το καλύτερο portfolio και την καλύτερη φωτογραφία μοιράστηκαν το ποσό των 10.000 δολαρίων. Η δουλειά και των 101 κορυφαίων φιναλίστ του διεθνούς διαγωνισμού θα περιληφθεί στο φετινό λεύκωμα «International Landscape Photographer of the Year».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button