Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Τεράστια γκάφα Τσίπρα εναντίον της Ελλάδας

Είναι επικίνδυνοι! Αντί να καλούν τους Έλληνες να μείνουν στην Ελλάδα ο Τσίπρας τους λέει να πάνε Παρίσι!

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται πως έχει πάρει ενεργά μέρος στην τουριστική καμπάνια της Γαλλίας, καθώς με πρόσφατη δήλωσή του καλεί όλους τους Έλληνες να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Παρίσι.

Αφορμή για αυτή την παρότρυνση, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η δραματική πτώση του γαλλικού τουρισμού ύστερα από το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Στην συνέχεια τόνισε πως, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια πράξη αλληλεγγύης προς τη Γαλλία, η οποία στάθηκε στο πλευρό της Ελλάδας καθ’ όλη την διάρκεια της μάχης με τους θεσμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το Παρίσι αποτελεί, αυτή την στιγμή, την ασφαλέστερη πόλη στο κόσμο.

Για το θέμα μίλησε και το Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος δήλωσε ότι, στην περίπτωση που οι Έλληνες γεμίσουν τους δρόμους της πόλης του φωτός τα Χριστούγεννα, θα λειτουργήσουν ως “κράχτες” για τον υπόλοιπο κόσμο.

Στην περίπτωση που το ελληνογαλλικό σχέδιο δεν λειτουργήσει, ο Γάλλος πρόεδρος έχει έτοιμο και ένα plan b, αφού η κυβέρνηση πρόκειται να ντύσει του πρόσφυγες ως “τουρίστες”, οι οποίοι θα “ψωνίζουν” και θα “διασκεδάζουν” στα Γαλλικά θέρετρα.

Ο Φ. Ολάντ όμως δεν είναι αχάριστος, αφού ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ όσων Ελλήνων ταξιδέψουν στο Παρίσι, έστω και για μια μέρα, ενώ παράλληλα θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και εισιτηρίων.

Τέλος, ο Έλληνας πρωθυπουργός πρόκειται να περάσει τις γιορτές στο Παρίσι, ενώ έχει προγραμματιστεί για την πρωτοχρονιά, η από κοινού επίσκεψη Α. Τσίπρα και του Φ. Ολάντ στην Euro Disneyland.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button