Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ο «χορός της αράχνης»: Εντυπωσιάζει η 13χρονη μπαλαρίνα

Παγκόσμιο θαυμασμό έχει προκαλέσει με τον απίστευτο και εξαιρετικά δύσκολο χορό της μια 13χρονη μπαλαρίνα, την οποία δικαιολογημένα το διαδίκτυο αποκαλεί “Αράχνη”!

Ο λόγος για την Milena Sidorova, η οποία παρουσίασε ένα εντυπωσιακό χορευτικό, δικής της χορογραφίας, με εξαιρετικά απαιτητικές φιγούρες.

Το σώμα και οι σύνδεσμοι της έφηβης έχουν τέτοια ελαστικότητα που κάνουν τον θεατή να πιστεύει πως αυτό το κορίτσι κάπως έχει… “σπάσει”! Επιπλέον, οι κινήσεις της μοιάζουν τρομαχτικά με αληθινής αράχνης!

Δείτε το βίντεο της «αράχνης»:

 

Η 13χρονη Milena γεννήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η μπαλαρίνα εξηγεί, ότι ξεκίνησε μπαλέτο όταν ήταν μόλις 3 ετών και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς χορό. Εξάλλου, το κορίτσι προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών του θεάτρου που το έχει στηρίξει πολύ στα πρώτα του βήματα.

Η σκληρή δουλειά της 13χρονης έχει ήδη αποφέρει καρπούς. Από τα 7 της χρόνια ανήκει στην Ακαδημία Μπαλέτου του Κιέβου, ενώ δύο χρόνια αργότερα μπήκε στο κορυφαίο Kiev Choreographic Institute. Στη συνέχεια πήρε η νεαρή μαπαλαρίνα υποτροφία στο Royal Ballet School και μετά υπέγραψε συμβόλαιο με το Εθνικό Μπαλέτο της Ολλανδίας.

Το παραπάνω βίντεο έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο και την έχουν επικροτήσει με τα πιο θερμά λόγια για την παρουσίασή της. Η μπαλαρίνα παραδέχεται, ότι έχει παρακολουθήσει πώς συμπεριφέρονται οι αράχνες για ώρες, προκειμένου να μιμηθεί τις κινήσεις τους

Συμβουλεύει, πάντως, άλλους νέους χορευτές να μην πιέζουν το σώμα τους παραπάνω από αυτό που αντέχει, στην προσπάθειά τους να την αντιγράψουν.

zougla.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button