Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ο Πούτιν και η Μέρκελ στηρίζουν Τζιτζικώστα

Toν αξιόπιστο συνομιλητή βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού Περιφερειάρχη Μακεδονίας, τόσο ο Ρώσος Πρόεδρος, όσο και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Βλαδίμηρος στηρίζει τον Τζιτζικώστα με την απλόχερη βοήθεια που του προσφέρει ο φίλος του Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις συγκεντρώσεις του υποψηφίου για την ηγεσία της ΝΔ.

Εξάλλου μόνο καλά λόγια είχε για τον Τζιτζικώστα και η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία του έκανε κομπλιμέντα για τον νεαρό της ηλικίας του όταν συναντήθηκαν στην διάρκεια τουριστικής έκθεσης στο Βερολίνο.

Ο Πούτιν μάλιστα είναι εξοργισμένος από το δίδυμο Καραμανλή-Τσίπρα μια και θεωρεί ότι ο Τσίπρας παραδόθηκε άνευ όρων στους Αμερικανούς.

Campaign rally of Apostolos Tzitzikostas, presidential candidate of the New Republic in Alexander Melathro, Thessaloniki on November 20, 2015. / Προεκλογική συγκέντρωση του Απόστολου Τζιτζικώστα, υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Θεσσαλονίκη στις 20 Νοεμβρίου 2015.

Την ίδια γνώμη έχει και η Μέρκελ για τον Έλληνα πρωθυπουργό και δεν την κρύβει.
Οι Γερμανοί στηρίζουν με χίλια τον νεαρό Περιφερειάρχη καθώς εκτιμούν ότι έχει όλες τις δυνατότητες να καταστήσει την ΝΔ ένα σοβαρό, μάχιμο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα μπορούσε να κερδίσει τον Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι μετρήσεις δείχνουν τον Τζιτζικώστα στο 38% με δεύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο 28-30% ενώ ο Αδωνις περνάει μπροστά από τον Μειμαράκη που εμφανίζεται στην τελευταία θέση.

Μάλιστα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Μειμαράκη να καταγγέλει νοθεία το βράδι του Σαββάτου και να μην παίρνει μέρος στις εκλογές ώστε να γλιτώσει το στραπάτσο.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button