Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι 11 καλύτερες statement φούστες που πρέπει να δεις!

Η φετινή μόδα για τον Χειμώνα 2016 έχει δώσει μια ξεχωριστή θέση στις statement φούστες, μιας και είναι ανάμεσα στα καλύτερα trends της εποχής. Γενικότερα τα γυναικεία ρούχα με τα έντονα χρώματα, τα διαφορετικά prints, αλλά και τις ξεχωριστές λεπτομέρειες και σχεδιασμό, είναι από τις top τάσεις της μόδας.

Οπότε, σίγουρα είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος, για να ξεχωρίσεις για το στυλ και το γούστο σου τώρα τον Χειμώνα. Το θέμα που τίθεται όμως τώρα, είναι το ποιες είναι οι εντυπωσιακότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις και ποιο στυλ από φούστες θα σε κάνει να δείχνεις εκπληκτική!

Στην συγκεκριμένη κατηγορία από φούστες, το μήκος, το ύφασμα, το χρώμα και φυσικά το σχέδιο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Μπορείς όμως να βρεις αρκετά μοναδικά κομμάτια για όλες τις ώρες της ημέρας.

asimmetres foustes mauri fousta touli

Οι δύο πρώτες προτάσεις είναι από τις αγαπημένες μου και παραπέμπουν λίγο σε drama queen, λόγω του στυλ τους. Οι ασύμμετρες φούστες, καθώς επίσης και το τούλι είναι απίστευτα in fashion τα τελευταία δύο χρόνια και πραγματικά δεν χρειάζεται να έχουν κάποιο φανταχτερό χρώμα ή διακόσμηση για να είσαι το κέντρο της προσοχής!

dermatini fousta krossia psilomeses gunaikeies foustes

Μαζί με το τούλι όμως, μια ξεχωριστή θέση στην μόδα έχουν και τα κρόσσια, είτε αυτά είναι στα ρούχα μας είτε στα αξεσουάρ όπως οι τσάντες. Πόσο μάλλον αυτή εδώ η πρόταση η οποία συνδυάζει την δερμάτινη φούστα, με τα κρόσσια και το μπλε ηλεκτρίκ χρώμα. Απλά εξαιρετική.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια εξίσου κομψή και φινετσάτη ψηλόμεση φούστα, η οποία μπορεί να φορεθεί με ένα πουκάμισο από μέσα, για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, ή με ένα crop top, που θα κάνει το στυλ σου πιο νεανικό.

ginekio ntisimo grafeiou maxi gunaikeies foustesmidi foustes

Όσο για την δουλειά, οι midi και maxi φούστες είναι μακράν οι καλύτερες. Μπορείς είτε να περιοριστείς σε κάποιο έντονο και φωτεινό χρώμα, όπως το ροζ που βλέπουμε εδώ, είτε να επιλέξεις ένα πιο πολύχρωμο κομμάτι και να ολοκληρώσεις το look σου με μια μονόχρωμη μπλούζα, για να μην είναι κιτς το αποτέλεσμα σου!

mini foustes statement foustes ximonas 2016

Τις επόμενες δύο τις επέλεξα σκεπτόμενη το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και το Ρεβεγιόν. Mini και midi με στρας ή με έντονες αντιθέσεις χρωμάτων, όπως η ασπρόμαυρη φούστα.

ximerina gunaikeia rouxafloral foustes 2016

 

Τώρα, όσο για αυτό το στυλ είναι αρκετά ρετρό και θηλυκό, καθώς οι συγκεκριμένες φούστες κάνουν λούκια και ανοίγουν στο κάτω μέρος, ενώ είναι ψηλόμεσες και τονίζουν με έναν πολύ όμορφο τρόπο κάθε σωματότυπο. Η floral ομολογώ ότι μου άρεσε ακόμη περισσότερο, αλλά την πουά την συναντάμε πλέον αρκετά συχνά σε γυναίκες που ξέρουν από μόδα!

Εσένα ποιο είναι το στυλ σου και ποια θα επέλεγες για τις εξόδους σου;

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button