Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ξεκάθαρο το μήνυμα. Αξιωματικοί στο Πεκίνο κάνουν νόημα σε κόσμο να μην πλησιάζει. 

REUTERS / TINGSHU WANG

Αξιωματικοί στο Πεκίνο κάνουν νόημα σε κόσμο να μην πλησιάζει.

Φροντίδα στην Αθήνα . Ιατρικό προσωπικό φροντίζει ασθενή με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σωτηρία στην Αθήνα. 

REUTERS / GIORGOS MOUTAFIS

Ιατρικό προσωπικό φροντίζει ασθενή με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σωτηρία στην Αθήνα.

Παρακολουθώντας τα exit polls . Υποστηρικτές του Δημοκρατικου Κόμματος παρακολουθούν τα exit polls στη Σεούλ. Η Νότια Κορέα προσέρχεται σήμερα στις κάλπες υπό αυστηρά μέτρα υγιεινής για τις βουλευτικές εκλογές. 

REUTERS / KIM HONG-JI

Υποστηρικτές του Δημοκρατικου Κόμματος παρακολουθούν τα exit polls στη Σεούλ. Η Νότια Κορέα προσέρχεται σήμερα στις κάλπες υπό αυστηρά μέτρα υγιεινής για τις βουλευτικές εκλογές.

Οι τοίχοι «μιλάνε». Ένα αγόρι διακρίνεται σε παράθυρο κτηρίου, στην Τζακάρτα, ζωγραφισμένο με γκράφιτι εμπνευσμένο από τον κορωνοϊό και τις φράσεις των ημερών, «κοινωνική αποστασιοποίηση», «μείνε σπίτι» «lockdown». 

REUTERS / AJENG DINAR ULFIANA

Ένα αγόρι διακρίνεται σε παράθυρο κτηρίου, στην Τζακάρτα, ζωγραφισμένο με γκράφιτι εμπνευσμένο από τον κορωνοϊό και τις φράσεις των ημερών, «κοινωνική αποστασιοποίηση», «μείνε σπίτι» «lockdown».

Στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στις Αχαρνές, όπου πραγματοποιείται μεταξύ άλλων μοριακός έλεγχος του αίματος για τον ιό SARS-CoV-2. 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στις Αχαρνές, όπου πραγματοποιείται μεταξύ άλλων μοριακός έλεγχος του αίματος για τον ιό SARS-CoV-2.

Αποφασιστικές κινήσεις . Στρατιώτης συμμετέχει σε εργασίες απολύμασνης εργοστασίου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. 

REUTERS / ANTON VAGANOV

Στρατιώτης συμμετέχει σε εργασίες απολύμασνης εργοστασίου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Η Δανία ανοίγει τα σχολεία. Η Δανή πρωθυπουργός, Μέτε Φρέντρικσεν, μιλάει με μαθητές στο σχολείο Lykkebo στο προάστιο Βάλμπι της Κοπεγχάγης. Οι μαθητές της Δανίας επιστρέφουν σήμερα πίσω στα θρανία, έπειτα από έναν μήνα αναστολής της λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Δανία γίνεται μάλιστα η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που ανοίγει τα σχολεία εν μέσω της πανδημίας.

via REUTERS / RITZAU SCANPIX

Η Δανή πρωθυπουργός, Μέτε Φρέντρικσεν, μιλάει με μαθητές στο σχολείο Lykkebo στο προάστιο Βάλμπι της Κοπεγχάγης. Οι μαθητές της Δανίας επιστρέφουν σήμερα πίσω στα θρανία, έπειτα από έναν μήνα αναστολής της λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Δανία γίνεται μάλιστα η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που ανοίγει τα σχολεία εν μέσω της πανδημίας.

Εκλογές με μέτρηση θερμοκρασίας. Στις κάλπες υπό αυστηρά μέτρα υγιεινής για τις βουλευτικές εκλογές, τις πρώτες εθνικές εκλογές που διεξάγονται παγκοσμίως εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού, καλούνται σήμερα οι Νοτιοκορεάτες. (Στιγμιότυπο από εκλογικό κέντρο στη Σεούλ)

EPA / KIM HEE-CHUL

Στις κάλπες υπό αυστηρά μέτρα υγιεινής για τις βουλευτικές εκλογές, τις πρώτες εθνικές εκλογές που διεξάγονται παγκοσμίως εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού, καλούνται σήμερα οι Νοτιοκορεάτες. (Στιγμιότυπο από εκλογικό κέντρο στη Σεούλ)

Χαμόγελο σαν ζωγραφιά. Στρατιώτης των Ένοπλων Δυνάμεων Ασφαλείας της Ινδονησίας παίρνει μέρος με χιούμορ στους ελέγχους για τον περιοσμό στις μετακινήσεις των πολιτών ως μέτρο για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στην πόλη Ντεπόκ. 

REUTERS / AJENG DINAR ULFIANA

Στρατιώτης των Ένοπλων Δυνάμεων Ασφαλείας της Ινδονησίας παίρνει μέρος με χιούμορ στους ελέγχους για τον περιοσμό στις μετακινήσεις των πολιτών ως μέτρο για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στην πόλη Ντεπόκ.

Υπόσχεση από τη Νέα Υόρκη. Μία γυναίκα περνάει με το σκύλο της μπροστά από κλεσιτό μαγαζί με την επιγραφή «Θα επιστρέψουμε» στην Tenth Avenue της Νέας Υόρκης η οποία είναι το επίκεντρο της επιδημίας του Covid-19 στην αμερικανική επικράτεια. 

EPA / Peter Foley

Μία γυναίκα περνάει με το σκύλο της μπροστά από κλεσιτό μαγαζί με την επιγραφή «Θα επιστρέψουμε» στην Tenth Avenue της Νέας Υόρκης η οποία είναι το επίκεντρο της επιδημίας του Covid-19 στην αμερικανική επικράτεια.

Ο κορωνοϊός «πάγωσε» και την αποκατάσταση της Notre Dame. Ο κορωνοϊός δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστα ούτε τα έργα αποκατάστασης του Καθεδρικού Ναού της Notre Dame στο Παρίσι, ο οποίος υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά πριν από έναν χρόνο.

REUTERS / CHARLES PLATIAU

Ο κορωνοϊός δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστα ούτε τα έργα αποκατάστασης του Καθεδρικού Ναού της Notre Dame στο Παρίσι, ο οποίος υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά πριν από έναν χρόνο.

Δεν το βάζει κάτω ο βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου . Καταχειροκροτούμενος από μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αξιωματικός ε.α. του στρατού ξηράς της Βραζιλίας, ηλικίας 99 ετών με εμπειρία στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πήρε χθες εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν αφού μπόρεσε να νικήσει τον COVID-19.

REUTERS / UESLEI MARCELINO

Καταχειροκροτούμενος από μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αξιωματικός ε.α. του στρατού ξηράς της Βραζιλίας, ηλικίας 99 ετών με εμπειρία στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πήρε χθες εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν αφού μπόρεσε να νικήσει τον COVID-19.

Μοναχικά γενέθλια εν μέσω πανδημίας . Ο μικρός Reuben Goodman με το... εορταστικό του κοστούμι ποζάρει για αναμνηστική φωτογραφία σε δρόμο του Σάουθ Όραντζ, στο Νιου Τζέρσι (ΗΠΑ), καθώς γιορτάζει τα πέμπτα του γενέθλια.

REUTERS / EDUARDO MUNOZ

Ο μικρός Reuben Goodman με το… εορταστικό του κοστούμι ποζάρει για αναμνηστική φωτογραφία σε δρόμο του Σάουθ Όραντζ, στο Νιου Τζέρσι (ΗΠΑ), καθώς γιορτάζει τα πέμπτα του γενέθλια.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button