Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ίδιες παραστάσεις . Περαστικός περνάει μπροστά από κλειστό θέατρο στην Ουάσινγκτον.

EPA / ERIK S. LESSER

Περαστικός περνάει μπροστά από κλειστό θέατρο στην Ουάσινγκτον.

Στον Πειραιά το «Ελ. Βενιζέλος». Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές για την κατάσταση στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο έξω από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς επίσημα έχουν καταγραφεί 40 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, ενώ πληροφορίες ανεβάζουν αυτό τον αριθμό στα 120.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές για την κατάσταση στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο έξω από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς επίσημα έχουν καταγραφεί 40 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, ενώ πληροφορίες ανεβάζουν αυτό τον αριθμό στα 120.

Ένας και μοναδικός . Ένας μονάχα επιβάτης διακρίνεται στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Ταϊλάνδης έπειτα από τις συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων των αεροπορικών εταιριών. 

EPA / RUNGROJ YONGRIT

Ένας μονάχα επιβάτης διακρίνεται στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Ταϊλάνδης έπειτα από τις συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων των αεροπορικών εταιριών.

Ένα δύσκολο ταξίδι. Μία κοπέλα, μέλος νοσηλευτικού προσωπικού, κοιτάζει από το παράθυρο μέσα στο βαγόνι τρένου ασθενή θετικός στον κορωνοϊό. Με το υψηλών ταχυτήτων τρένο TGV θα μεταφερθούν ασθενείς θετικοί στον ιό από το Παρίσι στη Βρετάνη. 

REUTERS / POOL

Μία κοπέλα, μέλος νοσηλευτικού προσωπικού, κοιτάζει από το παράθυρο μέσα στο βαγόνι τρένου ασθενή θετικός στον κορωνοϊό. Με το υψηλών ταχυτήτων τρένο TGV θα μεταφερθούν ασθενείς θετικοί στον ιό από το Παρίσι στη Βρετάνη.

Γοητευτική η Πράγα. Μία γυναίκα διακρίνεται να περπατάει στην άδεια Πράγα. 

EPA / MARTIN DIVISEK

Μία γυναίκα διακρίνεται να περπατάει στην άδεια Πράγα.

Η αλληλεγγύη στα χρόνια του κορωνοϊού . Εθελοντές στην Καλκούτα πακετάρουν ρύζι το οποίο θα διανεμηθεί σε φτωχούς συμπολίτες τους κατά τη διάρκεια του 21ήμερου lockdown που ισχύει στην Ινδία ως μέτρο κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. 

REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Εθελοντές στην Καλκούτα πακετάρουν ρύζι το οποίο θα διανεμηθεί σε φτωχούς συμπολίτες τους κατά τη διάρκεια του 21ήμερου lockdown που ισχύει στην Ινδία ως μέτρο κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Προσευχή στα μπαλκόνια. Εβραίοι, στην πόλη Ασντόντ του Ισραήλ, προσεύχονται στα μπαλκόνια τους λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία για την αποφυγή της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. 

REUTERS / AMIR COHEN

Εβραίοι, στην πόλη Ασντόντ του Ισραήλ, προσεύχονται στα μπαλκόνια τους λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία για την αποφυγή της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη. Κόσμος αθλείται στον παραλιακό δρόμο της Θεσσαλονίκης. 

MotionTeam / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κόσμος αθλείται στον παραλιακό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Νοσηλεία στην Ισπανία . Μία κοπέλα χειροκροτάει για εμψύχωση μέσα από το νοσοκομείο Severo Ochoa της ισπανικής πόλης Λεγανές.

REUTERS / JUAN MEDINA

Μία κοπέλα χειροκροτάει για εμψύχωση μέσα από το νοσοκομείο Severo Ochoa της ισπανικής πόλης Λεγανές.

Ηλιοβασίλεμα στη Γερμανία . Ο ήλιος δύει πίσω από την εκκλησία του Μαρτίνου Λούθηρου στη Δρέσδη της Γερμανίας. 

EPA / FILIP SINGER

Ο ήλιος δύει πίσω από την εκκλησία του Μαρτίνου Λούθηρου στη Δρέσδη της Γερμανίας.

«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά». Στιγμιότυπο από απολύμανση συνεργείου του Δήμου Αθηναίων σε γειτονιές και στάσεις λεωφορείων της Αθήνας ώστε αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού. 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από απολύμανση συνεργείου του Δήμου Αθηναίων σε γειτονιές και στάσεις λεωφορείων της Αθήνας ώστε αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Χιονόπτωση στο Χορτιάτη. Σε χιονισμένο τοπίο ξύπνησαν οι κάτοικοι στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλονίκης, όπως στον Χορτιάτη, το Φίλυρο, το Ασβεστοχώρι, το Ωραιόκαστρο και το Μελισσοχώρι. Κλειστός παραμένει ο επαρχιακός δρόμος Αγίου Βασιλείου- Χορτιάτη, ενώ άνοιξε πριν από λίγη ώρα ο δρόμος Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου. 

INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε χιονισμένο τοπίο ξύπνησαν οι κάτοικοι στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλονίκης, όπως στον Χορτιάτη, το Φίλυρο, το Ασβεστοχώρι, το Ωραιόκαστρο και το Μελισσοχώρι. Κλειστός παραμένει ο επαρχιακός δρόμος Αγίου Βασιλείου- Χορτιάτη, ενώ άνοιξε πριν από λίγη ώρα ο δρόμος Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button