Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ασφαλείς αποστάσεις και για τους άστεγους . Άστεγοι κοιμούνται σε πάρκινγκ στο Cashman Center του Λας Βέγκας. Το πάρκινγκ είναι μαρκαρισμένο με τις ασφαλείς αποστάσεις ώστε να αποφευχθεί η διάδοση του νέου κορωνοϊού. 

REUTERS / STEVE MARCUS

Άστεγοι κοιμούνται σε πάρκινγκ στο Cashman Center του Λας Βέγκας. Το πάρκινγκ είναι μαρκαρισμένο με τις ασφαλείς αποστάσεις ώστε να αποφευχθεί η διάδοση του νέου κορωνοϊού.

Χιονόπτωση στη Μόσχα. Αστυνομικοί περιπολούν στην άδεια, λόγω περιορισμών στην κυκλοφορία, Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης. 

REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Αστυνομικοί περιπολούν στην άδεια, λόγω περιορισμών στην κυκλοφορία, Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης.

«Μείνει σπίτι, μείνε ασφαλής». Κόσμος διακρίνεται μπροστά από την πυραμίδα του Χέοπα, στη Νεκρόπολη της Γκίζας στην Αίγυπτο, όπου προβάλλεται το μήνυμα «Μείνει σπίτι, μείνε ασφαλής. Ευχαριστούμε αυτούς που μας κρατάνε ασφαλείς». 

REUTERS / MOHAMED ABD EL GHANY

Κόσμος διακρίνεται μπροστά από την πυραμίδα του Χέοπα, στη Νεκρόπολη της Γκίζας στην Αίγυπτο, όπου προβάλλεται το μήνυμα «Μείνει σπίτι, μείνε ασφαλής. Ευχαριστούμε αυτούς που μας κρατάνε ασφαλείς».

Επίσκεψη Μακρόν σε εργοστάσιο κατασκευής ιατρικών μασκών. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ξεναγείται στη μονάδα της Kolmi-Hopen. στην περιοχή Saint-Barthelemy-d

REUTERS / POOL

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ξεναγείται στη μονάδα της Kolmi-Hopen. στην περιοχή Saint-Barthelemy-d’Anjou της Γαλλίας. Το εργοστάσιο κατασκευάζει ιατρικές μάσκες.

Μπουγάδα στη Χαράρε. Γυναίκες στη Χαράρε πηγαίνουν να κάνουν τη μπουγάδα τους κατά τη δεύτερη ημέρα του lockdown που έχει υιοθετηθεί από τις αρχές της Ζιμπάμπουε. 

EPA / AARON UFUMELI

Γυναίκες στη Χαράρε πηγαίνουν να κάνουν τη μπουγάδα τους κατά τη δεύτερη ημέρα του lockdown που έχει υιοθετηθεί από τις αρχές της Ζιμπάμπουε.

Μεσίστιες οι σημαίες στην Ιταλία. Μεσίστιες κυματίζουν σήμερα όλες οι σημαίες των δημαρχιακών μεγάρων της Ιταλίας, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα του κορωνοϊού, ενώ στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

REUTERS / REMO CASILLI

Μεσίστιες κυματίζουν σήμερα όλες οι σημαίες των δημαρχιακών μεγάρων της Ιταλίας, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα του κορωνοϊού, ενώ στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Οβίδα του Β

Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την οδό Ερμού απέκλεισε η ΕΛΑΣ μετά τον εντοπισμό οβίδας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην συμβολή του δρόμου με την οδό Νίκης.

Μάθημα για τον Covid-19 στην Υεμένη. Εκπαιδεύτρια στη Σαναά της Υεμένης παραδίδει μαθήματα σε εθελόντριες που συμμετέχουν σε καμπάνια προετοιμασίας και ενημέρωσης του κοινού για την πανδημία του νέου κορωνοϊού. 

REUTERS / KHALED ABDULLAH

Εκπαιδεύτρια στη Σαναά της Υεμένης παραδίδει μαθήματα σε εθελόντριες που συμμετέχουν σε καμπάνια προετοιμασίας και ενημέρωσης του κοινού για την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Επιτρεπτές βόλτες . Μία κοπέλα βγάζει βόλτα τα σκυλιά της ενώ στην στην πλατεία Μητροπόλεως, στην Αθήνα, πραγματοποιείται απολύμανση. 

Nick Paleologos / SOOC

Μία κοπέλα βγάζει βόλτα τα σκυλιά της ενώ στην στην πλατεία Μητροπόλεως, στην Αθήνα, πραγματοποιείται απολύμανση.

Στη Νέα Υόρκη το πλωτό νοσοκομείο. Το πλωτό νοσοκομείο Comfort του Αμερικανικού Ναυτικού, με 1.000 κλίνες, έπλευσε μπροστά από το Άγαλμα της Ελευθερίας και προσδέθηκε σε προβλήτα του Ποταμού Χάντσον. Το πλοίο «Comfort» δεν θα δέχεται ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19. Εκεί θα νοσηλεύονται όσοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας άλλων νοσημάτων και εκεί θα διενεργούνται επεμβάσεις, σε μία προσπάθεια να απελευθρωθούν άλλες δομές για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

EPA / JUSTIN LANE

Το πλωτό νοσοκομείο Comfort του Αμερικανικού Ναυτικού, με 1.000 κλίνες, έπλευσε μπροστά από το Άγαλμα της Ελευθερίας και προσδέθηκε σε προβλήτα του Ποταμού Χάντσον. Το πλοίο «Comfort» δεν θα δέχεται ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19. Εκεί θα νοσηλεύονται όσοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας άλλων νοσημάτων και εκεί θα διενεργούνται επεμβάσεις, σε μία προσπάθεια να απελευθρωθούν άλλες δομές για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στήνονται κιγκλιδώματα στη Θεσσαλονίκη. Κλείνει από τις επόμενες ώρες η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μην επαναλαμβάνονται εικόνες συνωστισμού κάθε φορά που είναι καλές οι καιρικές συνθήκες και να υπάρχει συμμόρφωση με τα περιοριστικά μέτρα στο πλαίσιο του περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού.

INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κλείνει από τις επόμενες ώρες η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μην επαναλαμβάνονται εικόνες συνωστισμού κάθε φορά που είναι καλές οι καιρικές συνθήκες και να υπάρχει συμμόρφωση με τα περιοριστικά μέτρα στο πλαίσιο του περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Θεοί και ήρωες . Στα αριστερά διακρίνεται η Παναγία σε στάση προσευχής και στα δεξιά μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου San Filippo Neri, στη Ρώμη, ετοιμάζεται για άλλη μία εφημερία. 

REUTERS / GUGLIELMO MANGIAPANE

Στα αριστερά διακρίνεται η Παναγία σε στάση προσευχής και στα δεξιά μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου San Filippo Neri, στη Ρώμη, ετοιμάζεται για άλλη μία εφημερία.

Νέοι επισκέπτες στις παιδικές χαρές . Συνεργείο καθαρισμού απολυμαίνει παιδική χαρά στο Μοντερέι του Μεξικού. 

REUTERS / Daniel Becerril

Συνεργείο καθαρισμού απολυμαίνει παιδική χαρά στο Μοντερέι του Μεξικού.

Ησυχία στην Αθήνα. Καθημερινόστιγμιότυπο από το έρημο κέντρο της Αθήνας. 

Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Καθημερινόστιγμιότυπο από το έρημο κέντρο της Αθήνας.

Προστασία και από τον «αόρατο εχθρό». Ιρακινοί αξιωματικοί, με προστατευτικές μάσκες, βαδίζουν με Αμερικανούς συναδέλφους τους για την τελετή παραλαβής της Κ-1 αεροπορικής βάσης στο Κιρκούρκ. Περίπου 5.200 στρατιώτες της Συμμαχίας, υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ, σταθμεύουν σε 12 βάσεις στο Ιράκ. Με βάση τον προγραμματισμό, από τρεις εξ αυτών αποχωρούν οι αμερικανικές δυνάμεις ως τα τέλη Απριλίου και μετακινούνται εντός αλλά και εκτός χώρας. Τον Ιανουάριο το ιρακινό Κοινοβούλιο ψήφισε να εκδιωχθούν όλες οι ξένες δυνάμεις στρατού, μετά την εξόντωση του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί και του υπαρχηγού του Αμπού Μαχντί αλ-Μουχαντίς. 

REUTERS / AKO RASHEED

Ιρακινοί αξιωματικοί, με προστατευτικές μάσκες, βαδίζουν με Αμερικανούς συναδέλφους τους για την τελετή παραλαβής της Κ-1 αεροπορικής βάσης στο Κιρκούρκ. Περίπου 5.200 στρατιώτες της Συμμαχίας, υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ, σταθμεύουν σε 12 βάσεις στο Ιράκ. Με βάση τον προγραμματισμό, από τρεις εξ αυτών αποχωρούν οι αμερικανικές δυνάμεις ως τα τέλη Απριλίου και μετακινούνται εντός αλλά και εκτός χώρας. Τον Ιανουάριο το ιρακινό Κοινοβούλιο ψήφισε να εκδιωχθούν όλες οι ξένες δυνάμεις στρατού, μετά την εξόντωση του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί και του υπαρχηγού του Αμπού Μαχντί αλ-Μουχαντίς.

naftemporiki.gr
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button