Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Australian Open: Αποκλείστηκε ο Ναδάλ από τους ημιτελικούς . Ο Ντόμινικ Τιμ νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ και τον απέκλεισε από τους ημιτελικούς του Australian Open. Ύστερα από έναν αγώνα με ένταση, ο Αυστριακός τενίστας αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στις λεπτομέρειες κι επιβλήθηκε του Ισπανού άσου με 3-1, κατακτώντας και τα τρία σετ στο τάι-μπρέικ.

REUTERS / HANNAH MCKAY

Ο Ντόμινικ Τιμ νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ και τον απέκλεισε από τους ημιτελικούς του Australian Open. Ύστερα από έναν αγώνα με ένταση, ο Αυστριακός τενίστας αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στις λεπτομέρειες κι επιβλήθηκε του Ισπανού άσου με 3-1, κατακτώντας και τα τρία σετ στο τάι-μπρέικ.

Διαδηλώσεις στη Γάζα . Παλαιστίνιοι μαθητές συμμετέχουν σε διαδήλωση στη Λωρίδα της Γάζας κατά του «ειρηνευτικού σχεδίου» Τραμπ για τη Μέση Ανατολή. 

REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Παλαιστίνιοι μαθητές συμμετέχουν σε διαδήλωση στη Λωρίδα της Γάζας κατά του «ειρηνευτικού σχεδίου» Τραμπ για τη Μέση Ανατολή.

Σκοτεινή ομορφιά . Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Ισπανού σχεδιαστή Ρομπέρτο Ντιζ σε πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη (MBFWMadrid). 

EPA / Ballesteros

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Ισπανού σχεδιαστή Ρομπέρτο Ντιζ σε πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη (MBFWMadrid).

Αντανακλάσεις στην Αθήνα . Στιγμιότυπο από κεντρικό δρόμο της Αθήνας. 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Βόλτα με προφυλάξεις . Ένα μικρό κορίτσι κάνει τη βόλτα του σε δρόμο της Σαγκάης φορώντας την προστατευτική της μάσκα. 

REUTERS / ALY SONG

Ένα μικρό κορίτσι κάνει τη βόλτα του σε δρόμο της Σαγκάης φορώντας την προστατευτική της μάσκα.

Δεν ησυχάζει η Βαγδάτη . Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στους δρόμους της Βαγδάτης, στο Ιράκ. 

REUTERS / THAIER AL-SUDANI

Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στους δρόμους της Βαγδάτης, στο Ιράκ.

Με 156 «ναι» πέρασε η τροπολογία για την πολυιδιοκτησία στο ποδόσφαιρο. Στιγμιότυπο από την ψηφοφορία στη Βουλή της τροπολογίας για την πολυιδιοκτησία στο ποδόσφαιρο. ΠΑΟΚ και Ξάνθη διέφυγαν τον κίνδυνο του υποβιβασμοιύ για την παράβαση της διάταξης περί πολυϊδιοκτησίας, καθώς το νομοσχέδιο με τη σχετική τροπολογία για αλλαγή της ποινής, που έφερε σήμερα στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση, πέρασε με 156 «ναι» και 90 «όχι».

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στιγμιότυπο από την ψηφοφορία στη Βουλή της τροπολογίας για την πολυιδιοκτησία στο ποδόσφαιρο. ΠΑΟΚ και Ξάνθη διέφυγαν τον κίνδυνο του υποβιβασμοιύ για την παράβαση της διάταξης περί πολυϊδιοκτησίας, καθώς το νομοσχέδιο με τη σχετική τροπολογία για αλλαγή της ποινής, που έφερε σήμερα στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση, πέρασε με 156 «ναι» και 90 «όχι».

Παιχνίδι στο χιόνι. Μία γυναίκα κι ένα παιδί παίζουν στο χιόνι, έπειτα από χιονόπτωση, στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Μία γυναίκα κι ένα παιδί παίζουν στο χιόνι, έπειτα από χιονόπτωση, στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Κιμ Γιονγκ Ουν να τον πιεις στο ποτήρι σου . Καριέρα και στο design του καφέ κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν που κοσμεί τα ποτήρια τοπικού καφέ στη Σταυρούπολη της Ρωσίας. Δεν είναι όμως ο μόνος. Η  Άγκελα Μέρκελ, ο Ντόναλτ Τραμπ, ο Εμμανουέλ Μακρόν συμπληρώνουν επίσης τη συλλογή. 

REUTERS / Eduard Korniyenko

Καριέρα και στο design του καφέ κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν που κοσμεί τα ποτήρια τοπικού καφέ στη Σταυρούπολη της Ρωσίας. Δεν είναι όμως ο μόνος. Η  Άγκελα Μέρκελ, ο Ντόναλτ Τραμπ, ο Εμμανουέλ Μακρόν συμπληρώνουν επίσης τη συλλογή.

 Κόμπι Μπράιαντ: Δεν τον ξεχνούν . Τοιχογραφία από την πόλη Ταγκίγ, στις Φιλιππίνες, εικονίζει τον Κόμπι Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη του Τζιάνα που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Κυριακή έπειτα από πτώση ελικοπτέρου. 

EPA / MARK R. CRISTINO

Τοιχογραφία από την πόλη Ταγκίγ, στις Φιλιππίνες, εικονίζει τον Κόμπι Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη του Τζιάνα που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Κυριακή έπειτα από πτώση ελικοπτέρου.

Εκτοπισμένοι των καιρικών συνθηκών . Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εικονίζει την 35χρονη Asha Khalif Ali από την Αιθιοπία η έχει εκτοπιστεί εσωτερικά λόγω των καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή όπου κατοικεί. 

REUTERS / GIULIA PARAVICINI

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εικονίζει την 35χρονη Asha Khalif Ali από την Αιθιοπία η έχει εκτοπιστεί εσωτερικά λόγω των καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή όπου κατοικεί.

Αντιδράσεις για το «ειρηνευτικό σχέδιο» Τραμπ. Παλαιστίνιος, στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης, τοποθετεί ένα παπούτσι σε τηλεοπτική οθόνη που μεταδίδει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να παρουσιάζει το φιλόδοξο «ειρηνευτικό σχέδιό» του για τη Μέση Ανατολή. 

REUTERS / Mussa Qawasma

Παλαιστίνιος, στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης, τοποθετεί ένα παπούτσι σε τηλεοπτική οθόνη που μεταδίδει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να παρουσιάζει το φιλόδοξο «ειρηνευτικό σχέδιό» του για τη Μέση Ανατολή.

Κατολισθήσεις και πλημμύρες στη Βραζιλία . Στιγμιότυπο από την περιοχή Σαμπάρα (Sabara) στην πολιτεία Μίνας Ζεράις της Βραζιλίας η οποία επλήγη από έντονες πλημμύρες και κατολισθήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 52 ανθρώπων και τον τραυματισμό 65. Δύο ακόμα πολίτες συνεχίζουν ακόμη να αγνοούνται. 

EPA / Yuri Edmundo

Στιγμιότυπο από την περιοχή Σαμπάρα (Sabara) στην πολιτεία Μίνας Ζεράις της Βραζιλίας η οποία επλήγη από έντονες πλημμύρες και κατολισθήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 52 ανθρώπων και τον τραυματισμό 65. Δύο ακόμα πολίτες συνεχίζουν ακόμη να αγνοούνται.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button