Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παριζιάνικο σικ . Μοντέλο συμμετέχει σε πασαρέλα με δημιουργίες των σχεδιαστών Pierre Kaczmarek και  Elena Mottola για τον οίκο Afterhomework στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

EPA / IAN LANGSDON

Μοντέλο συμμετέχει σε πασαρέλα με δημιουργίες των σχεδιαστών Pierre Kaczmarek και  Elena Mottola για τον οίκο Afterhomework στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Κολύμπι σε ροζ νερά. Μία πάπια κολυμπάει σε τεχνητή λίμνη γεμάτη με ροζ φυτά στο προάστιο Μπρους στην Καμπέρα της Αυστραλίας. 

EPA / LUKAS COCH

Μία πάπια κολυμπάει σε τεχνητή λίμνη γεμάτη με ροζ φυτά στο προάστιο Μπρους στην Καμπέρα της Αυστραλίας.

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα. Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχουν κηρύξει δεκάδες συνδικάτα και ενώσεις εργαζομένων, αντιδρώντας στις εργασιακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο.  Παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά η εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας-ΣΕΕΝ) εναντίον της απόφασης της ΠΝΟ.  Ο ΣΕΕΝ, με ανακοίνωσή του, είχε ζητήσει από την ΠΝΟ να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, στο πολυνομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν την ΠΝΟ. Επίσης, ανέφερε ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις, εν μέσω τουριστικής περιόδου, προκαλούν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των τουριστών. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών των ναυτεργατικών σωματείων, η απεργία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχουν κηρύξει δεκάδες συνδικάτα και ενώσεις εργαζομένων, αντιδρώντας στις εργασιακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο.  Παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά η εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας-ΣΕΕΝ) εναντίον της απόφασης της ΠΝΟ.  Ο ΣΕΕΝ, με ανακοίνωσή του, είχε ζητήσει από την ΠΝΟ να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, στο πολυνομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν την ΠΝΟ. Επίσης, ανέφερε ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις, εν μέσω τουριστικής περιόδου, προκαλούν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των τουριστών. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών των ναυτεργατικών σωματείων, η απεργία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ιατρικές συμβουλές. Μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα συνομιλεί με μετανάστες που βρίσκονται στο διασωστικό πλοίο «Ocean Viking» στο λιμάνι της Μεσίνα, στη Σικελία της Ιταλίας. 

REUTERS / ANTONIO PARRINELLO

Μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα συνομιλεί με μετανάστες που βρίσκονται στο διασωστικό πλοίο «Ocean Viking» στο λιμάνι της Μεσίνα, στη Σικελία της Ιταλίας.

Πρωτοβρόχια στη Χαλκιδική. Φθινοπωρινός καιρός με πρωτοβρόχια στη Χαλκιδική.

INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φθινοπωρινός καιρός με πρωτοβρόχια στη Χαλκιδική.

Εμπόριο στα σύνορα. Μικροπωλητές από την Αϊτή περιμένουν να περάσουν τα σύνορα ώστε να εισέλθουν στη Δομινικανή Δημοκρατία για να πουλήσουν τα προϊόντα τους στην αγορά Dajabon. 

REUTERS / Ricardo Rojas

Μικροπωλητές από την Αϊτή περιμένουν να περάσουν τα σύνορα ώστε να εισέλθουν στη Δομινικανή Δημοκρατία για να πουλήσουν τα προϊόντα τους στην αγορά Dajabon.

Φωτιές στην Ινδονησία. Κάτοικοι κοιτούν τις φλόγες να τυλίγουν περιοχή της πόλης Palangkaraya της Ινδονησίας. 

EPA / FULLY HANDOKO

Κάτοικοι κοιτούν τις φλόγες να τυλίγουν περιοχή της πόλης Palangkaraya της Ινδονησίας.

Πριγκιπικό ταξίδι στην Αφρική. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο Κέιπ Τάουν κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής τους στην Αφρική. 

REUTERS / Toby Melville

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο Κέιπ Τάουν κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής τους στην Αφρική.

Κορυφαίος στον κόσμο ξανά ο Μέσι. Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του κόσμου, για έκτη φορά στην καριέρα του, με το κοινό να αποθεώνει τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα στη σκηνή του ιστορικού «Teatro alla Scala» του Μιλάνου, όπου φιλοξενήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων της FIFA «The Best».

EPA / MATTEO BAZZI

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του κόσμου, για έκτη φορά στην καριέρα του, με το κοινό να αποθεώνει τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα στη σκηνή του ιστορικού «Teatro alla Scala» του Μιλάνου, όπου φιλοξενήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων της FIFA «The Best».

Ηρεμία στη Γαλλία. Ένας ερωδιός διακρίνεται στον ποταμό Σεβρ στην πόλη Βερτού της Γαλλίας. 

REUTERS / Stephane Mahe

Ένας ερωδιός διακρίνεται στον ποταμό Σεβρ στην πόλη Βερτού της Γαλλίας.

naftemporiki.gr
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button