Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Διαδηλώσεις για τον Ασάνζ. Διαδηλωτής συμμετέχει σε διαμαρτυρία για τον  Τζούλιαν Ασάνζ έξω από το δικαστήριο του Λονδίνου. Ενώπιον της βρετανικής δικαιοσύνης εμφανίστηκε μέσω βίντεο από τη φυλακή σήμερα ο ιδρυτής του Wikileaks , σχετικά με την έκδοσή του στις ΗΠΑ, όπου κατηγορείται για «κυβερνοπειρατεία».  

REUTERS / HENRY NICHOLLS

Διαδηλωτής συμμετέχει σε διαμαρτυρία για τον  Τζούλιαν Ασάνζ έξω από το δικαστήριο του Λονδίνου. Ενώπιον της βρετανικής δικαιοσύνης εμφανίστηκε μέσω βίντεο από τη φυλακή σήμερα ο ιδρυτής του Wikileaks , σχετικά με την έκδοσή του στις ΗΠΑ, όπου κατηγορείται για «κυβερνοπειρατεία».

 

Ανεμοστρόβιλος στη Ρουμανία. Ανεμοστρόβιλος χτυπά την περιοχή Καλαράσι στη Ρουμανία. Από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που κινούνταν σε αυτοκινητοδρόμους και στέγες σπιτιών.

ALEXANDRA PUSCASU / SOCIAL MEDIA

Ανεμοστρόβιλος χτυπά την περιοχή Καλαράσι στη Ρουμανία. Από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που κινούνταν σε αυτοκινητοδρόμους και στέγες σπιτιών.

Ισραήλ: Ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος. Στιγμιότυπο από την τελετή μνήμης στο ίδρυμα Yad Vashem, στην Ιερουσαλήμ, για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος και τους 6 εκατομμύρια Εβραίους που σκοτώθηκαν από τους ναζί και τους συνεργάτες του στον Β
Συνεχίζεται η ένταση στη Βενεζουέλα. Κόσμος προσπαθεί να πομακρύνει ένα τραυματισμένο εργαζόμενου στον τύπο κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στο Καράκας. Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Βενεζουέλα, με τον πρόεδρο Μαδούρο να κάνει λόγο για αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος και τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό να επιμένει ότι ο αγώνας για την πτώση του καθεστώτος θα συνεχιστεί. 

REUTERS / UESLEI MARCELINO

Κόσμος προσπαθεί να πομακρύνει ένα τραυματισμένο εργαζόμενου στον τύπο κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στο Καράκας. Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Βενεζουέλα, με τον πρόεδρο Μαδούρο να κάνει λόγο για αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος και τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό να επιμένει ότι ο αγώνας για την πτώση του καθεστώτος θα συνεχιστεί.

Ώρα φαγητού στη Νότια Κορέα. Ένα αγόρι, το οποίο φιλοξενείται για δύο εβδομάδες σε μοναστήρι βουδιστών ως εκπαιδευόμενος μοναχός, ταΐζει ένα πουλί που κάθεται στο κεφάλι του στο πάρκο διασκέδασης Everland στη Γιονγκγκίν της Νότιας Κορέας. 

REUTERS / KIM HONG-JI

Ένα αγόρι, το οποίο φιλοξενείται για δύο εβδομάδες σε μοναστήρι βουδιστών ως εκπαιδευόμενος μοναχός, ταΐζει ένα πουλί που κάθεται στο κεφάλι του στο πάρκο διασκέδασης Everland στη Γιονγκγκίν της Νότιας Κορέας.

Χορός μαγισσών στην Ελβετία. Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για την Βαλπουργιανή Νύχτα στο κάστρο Kastelen, στην Ελβετία. 

EPA / URS FLUEELER

Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για την Βαλπουργιανή Νύχτα στο κάστρο Kastelen, στην Ελβετία.

Εργατική Πρωτομαγιά στην Ινδονησία. Εργαζόμενοι παίρνουν μέρος στην πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά στην Σουραμπάγια της Ινδονησίας. 

REUTERS / ANTARA FOTO

Εργαζόμενοι παίρνουν μέρος στην πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά στην Σουραμπάγια της Ινδονησίας.

Μουσική γιορτή στο Λας Βέγκας. Ο Μπρέντον Ούρι και η Τέιλορ Σουίφτ επί σκηνής στα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας. 

REUTERS / Mario Anzuoni

Ο Μπρέντον Ούρι και η Τέιλορ Σουίφτ επί σκηνής στα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας.

Περιμένοντας τον τυφώνα στην Ινδία. Ένας ψαράς σε προάστιο της πόλης Βιζαχαπατνάμ, στην Ινδία, μαζεύει τα πράγματά του ώστε να μεταβεί σε ασφαλές μέρος εν αναμονή του ισχυρού κυκλώνα Φάνι. Οι αρχές στη χώρα σκοπεύουν να απομακρύνουν με πλοία, λεωφορεία και τρένα  περί τους 800.000 ανθρώπους από τις ανατολικές ακτές της χώρας,καθώς εντός των επόμενων 24 ωρών αναμένεται η άφιξη του κυκλώνα.

REUTERS / STRINGER

Ένας ψαράς σε προάστιο της πόλης Βιζαχαπατνάμ, στην Ινδία, μαζεύει τα πράγματά του ώστε να μεταβεί σε ασφαλές μέρος εν αναμονή του ισχυρού κυκλώνα Φάνι. Οι αρχές στη χώρα σκοπεύουν να απομακρύνουν με πλοία, λεωφορεία και τρένα  περί τους 800.000 ανθρώπους από τις ανατολικές ακτές της χώρας,καθώς εντός των επόμενων 24 ωρών αναμένεται η άφιξη του κυκλώνα.

Τιμώντας τον νέο αυτοκράτορα της Ιαπωνίας. Ο νέος πρίγκιπας και διάδοχος του αυτοκρατορικού θρόνου της Ιαπωνίας, Ακισίνο, αποτίει τιμές μαζί με τη σύζυγό του Κίκο στο νέο αυτοκρατορικό ζεύγος, κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής ανάληψης των καθηκόντων του νέου αυτοκράτορα Ναρουχίτο. Ο 59χρονος Ναρουχίτο διαδέχθηκε τον πατέρα του τα μεσάνυκτα της Τρίτης προς Τετάρτη, όμως η ανάρρησή του στον Θρόνο των Χρυσανθέμων επισημοποιήθηκε στη διάρκεια μιας τελετής χθες το πρωί, το πρώτο μέρος της οποίας δεν παρακολούθησε η σύζυγός του, αυτοκράτειρα Μασάκo, και οι υπόλοιπες γυναίκες της αυτοκρατορικής οικογένειας, καθώς δεν το επιτρέπει η παράδοση. Να σημειωθεί ότι στην Ιαπωνία, με αφορμή την ενθρόνιση του αυτοκράτορα, υπάρχει δεκαήμερη αργία στις αγορές (Χρυσή Εβδομάδα), κάτι που έχει να γίνει από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

REUTERS / POOL

Ο νέος πρίγκιπας και διάδοχος του αυτοκρατορικού θρόνου της Ιαπωνίας, Ακισίνο, αποτίει τιμές μαζί με τη σύζυγό του Κίκο στο νέο αυτοκρατορικό ζεύγος, κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής ανάληψης των καθηκόντων του νέου αυτοκράτορα Ναρουχίτο. Ο 59χρονος Ναρουχίτο διαδέχθηκε τον πατέρα του τα μεσάνυκτα της Τρίτης προς Τετάρτη, όμως η ανάρρησή του στον Θρόνο των Χρυσανθέμων επισημοποιήθηκε στη διάρκεια μιας τελετής χθες το πρωί, το πρώτο μέρος της οποίας δεν παρακολούθησε η σύζυγός του, αυτοκράτειρα Μασάκo, και οι υπόλοιπες γυναίκες της αυτοκρατορικής οικογένειας, καθώς δεν το επιτρέπει η παράδοση. Να σημειωθεί ότι στην Ιαπωνία, με αφορμή την ενθρόνιση του αυτοκράτορα, υπάρχει δεκαήμερη αργία στις αγορές (Χρυσή Εβδομάδα), κάτι που έχει να γίνει από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button