Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τοιχογραφία στη Γάζα. Ένας μαθητής στη Λωρίδα της Γάζας διακρίνεται να περνάει μέσα από κατεστραμμένο σπίτι σε τοίχο του οποίου ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Ali Al-Jabali έχει δημιουργήσει μια μεγάλη τοιχογραφία. Το σπίτι καταστράφηκε από ισραηλινούς βομβαρδισμούς. 

REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Ένας μαθητής στη Λωρίδα της Γάζας διακρίνεται να περνάει μέσα από κατεστραμμένο σπίτι σε τοίχο του οποίου ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Ali Al-Jabali έχει δημιουργήσει μια μεγάλη τοιχογραφία. Το σπίτι καταστράφηκε από ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Ποδηλατάδα στη Ραφήνα. Στιγμιότυπο από το λιμάνι της Ραφήνας. 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το λιμάνι της Ραφήνας.

Διαδηλωτές για το κλίμα απέκλεισαν το Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Διαδηλωτές της περιβαλλοντικής οργάνωσης Extinction Rebellion σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα κολλώντας τα χέρια τους στις εισόδους του οικονομικού κέντρου στο Σίτι του Λονδίνου, αποκλείοντας το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

REUTERS / SIMON DAWSON

Διαδηλωτές της περιβαλλοντικής οργάνωσης Extinction Rebellion σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα κολλώντας τα χέρια τους στις εισόδους του οικονομικού κέντρου στο Σίτι του Λονδίνου, αποκλείοντας το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Μόδα στη Βραζιλία. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Lino Villaventura στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο. 

EPA / SEBASTIAO MOREIRA

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Lino Villaventura στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο.

Ημέρα μνήμης με μουσική . Μουσικός παίζει γκάιντα κατά τη διάρκεια τελετής, στην Τσανάκκαλε της Τουρκίας, για τη συμπλήρωση 104 χρόνων από τη Μάχη της Καλλίπολης, ένα από τα μείζονα γεγονότα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

REUTERS / KEMAL ASLAN

Μουσικός παίζει γκάιντα κατά τη διάρκεια τελετής, στην Τσανάκκαλε της Τουρκίας, για τη συμπλήρωση 104 χρόνων από τη Μάχη της Καλλίπολης, ένα από τα μείζονα γεγονότα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο τρόμος του εμβολίου. Ένα τρομοκρατημένο κοριτσάκι αρνείται να κάνει το εμβόλιο της χολέρας σε κατ

REUTERS / KHALED ABDULLAH

Ένα τρομοκρατημένο κοριτσάκι αρνείται να κάνει το εμβόλιο της χολέρας σε κατ’οίκον επίσκεψη ιατρικού προσωπικού στη Σαναά της Υεμένης. Πριν από μερικές μέρες η Oxfam προειδοποίησε για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης της επιδημίας της χολέρας στη χώρα καθώς τα ύποπτα κρούσματα καταγράφουν μεγάλη αύξηση φέτος και οι ΜΚΟ αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 30.000 ασθενείς.

Κιμ και Πούτιν συναντώνται για πρώτη φορά. Με μία θερμή χειραψία και πολλά χαμόγελα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και ο Ρώσος πρόεδρος κήρυξαν την έναρξη της διήμερης Συνόδου Κορυφής στο Βλαδιβοστόκ. Κιμ Γιονγκ Ουν και Βλαντίμιρ Πούτιν συναντώνται για πρώτη φορά ανταλάσσοντας υποσχέσεις για ενίσχυση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

REUTERS / SPUTNIK

Με μία θερμή χειραψία και πολλά χαμόγελα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και ο Ρώσος πρόεδρος κήρυξαν την έναρξη της διήμερης Συνόδου Κορυφής στο Βλαδιβοστόκ. Κιμ Γιονγκ Ουν και Βλαντίμιρ Πούτιν συναντώνται για πρώτη φορά ανταλάσσοντας υποσχέσεις για ενίσχυση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

Πορεία Αρμενίων στη Θεσσαλονίκη. Στιγμιότυπο από την πορεία μνήμης στη Θεσσαλονίκη από μέλη της Αρμενικής Κοινότητας για την 104η επέτειο της γενοκτονίας 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων μεταξύ 1915-1919 από τους Οθωμανούς στην ανατολική Τουρκία. 

Konstantinos Tsakalidis / SOOC /

Στιγμιότυπο από την πορεία μνήμης στη Θεσσαλονίκη από μέλη της Αρμενικής Κοινότητας για την 104η επέτειο της γενοκτονίας 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων μεταξύ 1915-1919 από τους Οθωμανούς στην ανατολική Τουρκία.

Βόλτα στο Κίεβο. Μία κοπέλα περπατάει σε δρόμο του κεντρικού Κιέβου, στην Ουκρανία. 

REUTERS / GLEB GARANICH

Μία κοπέλα περπατάει σε δρόμο του κεντρικού Κιέβου, στην Ουκρανία.

Έρωτας στο Χαρτούμ. Ένα ζευγάρι κάθεται σε μία καρέκλα στα ρηχά νερά του ποταμού Νείλου, στο Χαρτούμ του Σουδάν. 

REUTERS / Umit Bektas

Ένα ζευγάρι κάθεται σε μία καρέκλα στα ρηχά νερά του ποταμού Νείλου, στο Χαρτούμ του Σουδάν.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button