Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ζάππειο. Δρώμενο με τις ιέρειες στην τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας» των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Αμπού Ντάμπι στο Ζάππειο. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτ

Δρώμενο με τις ιέρειες στην τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας» των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Αμπού Ντάμπι στο Ζάππειο.

Ανοιξιάτικος καιρός στη Γερμανία . Κόσμος απολαμβάνει τον ανοιξιάτικο καιρό στο Μεγάλο Κήπο της Δρέσδης. 

EPA / FILIP SINGER

Κόσμος απολαμβάνει τον ανοιξιάτικο καιρό στο Μεγάλο Κήπο της Δρέσδης.

Κάιρο: Νεκροί και τραυματίες από πυρκαγιά σε σιδηροδρομικό σταθμό. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους και δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε στον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου. 

EPA / KHALED ELFIQI

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους και δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε στον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου.

Το Πακιστάν κατέρριψε δύο ινδικά μαχητικά στο Κασμίρ. Κόσμος, στην περιοχή Budgam του Κασμίρ,έχει συγκεντρωθεί για να δει τα συντρίμμια ενός από τα δύο ινδικά μαχητικά που κατέρριψε το Πακιστάν, στον εναέριο χώρο του στο Κασμίρ, μία ημέρα αφότου η Ινδία είχε ανακοινώσει από την πλευρά της ότι διεξήγαγε αεροπορικά πλήγματα σε «τρομοκρατικά στρατόπεδα» στη γειτονική χώρα.

REUTERS / DANISH ISMAIL

Κόσμος, στην περιοχή Budgam του Κασμίρ,έχει συγκεντρωθεί για να δει τα συντρίμμια ενός από τα δύο ινδικά μαχητικά που κατέρριψε το Πακιστάν, στον εναέριο χώρο του στο Κασμίρ, μία ημέρα αφότου η Ινδία είχε ανακοινώσει από την πλευρά της ότι διεξήγαγε αεροπορικά πλήγματα σε «τρομοκρατικά στρατόπεδα» στη γειτονική χώρα.

Φωτιά στη Βρετανία. Πυρκαγιά διακρίνεται να έχει ξεσπάσει στο Saddleworth Moor, κοντά στην πόλη Diggle της Βρετανίας. 

REUTERS / JON SUPER

Πυρκαγιά διακρίνεται να έχει ξεσπάσει στο Saddleworth Moor, κοντά στην πόλη Diggle της Βρετανίας.

Χωρίς πατρίδα στη Συρία. Γυναίκες εγκαταλείπουν μαζί με τα υπάρχοντά τους το χωριό Baghouz της Συρίας. 

REUTERS / RODI SAID

Γυναίκες εγκαταλείπουν μαζί με τα υπάρχοντά τους το χωριό Baghouz της Συρίας.

Στο Ανόι ο Τραμπ. Ο Ντόναλντ Τραμπ χαιρετάει μικρούς μαθητές κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό του Βιετνάμ στο Ανόι, όπου αναμένεται να αρχίσει σήμερα η δεύτερη Σύνοδος Κορυφής του προέδρου των ΗΠΑ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

REUTERS / LEAH MILLIS

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαιρετάει μικρούς μαθητές κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό του Βιετνάμ στο Ανόι, όπου αναμένεται να αρχίσει σήμερα η δεύτερη Σύνοδος Κορυφής του προέδρου των ΗΠΑ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Κορίτσια στη σειρά . Μοντέλα παρουσιάζουν τις νέες δημιουργίες της σχεδιάστριας Μαρία Γκράτσια Κιούρι για τον οίκο Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

REUTERS / STEPHANE MAHE

Μοντέλα παρουσιάζουν τις νέες δημιουργίες της σχεδιάστριας Μαρία Γκράτσια Κιούρι για τον οίκο Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Νιγηρία: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Μουχαμαντού Μπουχάρι. Υποστηρικτής του προέδρου Μουχαμαντού Μπουχάρι πανηγυρίζει στο Κάνο για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Νιγηρίας. 

REUTERS / AFOLABI SOTUNDE

Υποστηρικτής του προέδρου Μουχαμαντού Μπουχάρι πανηγυρίζει στο Κάνο για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Νιγηρίας.

Ενδυματολογικές πολιτικές επιλογές . Στιγμιότυπο από διαδήλωση κατά του Brexit έξω από το Κοινοβούλιο στο Λονδίνο. 

REUTERS / TOBY MELVILLE

Στιγμιότυπο από διαδήλωση κατά του Brexit έξω από το Κοινοβούλιο στο Λονδίνο.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button