Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Γκράφιτι στο Μεξικό. Η φιγούρα ενός μετανάστη που συμμετέχει σε «μεταναστευτικό καραβάνι» με προορισμό τις ΗΠΑ διαγράφεται σε τοίχο ζωγραφισμένο με γκράφιτι στην Τιχουάνα, στο Μεξικό. 

REUTERS / HANNAH MCKAY

Η φιγούρα ενός μετανάστη που συμμετέχει σε «μεταναστευτικό καραβάνι» με προορισμό τις ΗΠΑ διαγράφεται σε τοίχο ζωγραφισμένο με γκράφιτι στην Τιχουάνα, στο Μεξικό.

Ανατολή ηλίου στην Ινδία. Ένας άνδρας κάνει βαρκάδα στον ποταμό Γιαμούνα, στο Νέο Δελχί της Ινδίας, με δεκάδες γλάρους να πετούν από πάνω του κατά την ανατολή του ήλιου.

REUTERS / ANUSHREE FADNAVIS

Ένας άνδρας κάνει βαρκάδα στον ποταμό Γιαμούνα, στο Νέο Δελχί της Ινδίας, με δεκάδες γλάρους να πετούν από πάνω του κατά την ανατολή του ήλιου.

Πορεία για την Διεθνή Ημέρα Τρανς Μνήμης. Στιγμιότυπο από τη χθεσινοβραδινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Τρανς Μνήμης. Η Διεθνής Ημέρα Τρανς Μνήμης γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου και είναι ημέρα μνήμης για όσα τρανς άτομα υπήρξαν θύματα τρανφοβικού μίσους, εγκλημάτων και βίας, αλλά και αφύπνισης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τρανς άτομα στην καθημερινότητά τους. 

George Vitsaras / SOOC

Στιγμιότυπο από τη χθεσινοβραδινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Τρανς Μνήμης. Η Διεθνής Ημέρα Τρανς Μνήμης γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου και είναι ημέρα μνήμης για όσα τρανς άτομα υπήρξαν θύματα τρανφοβικού μίσους, εγκλημάτων και βίας, αλλά και αφύπνισης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τρανς άτομα στην καθημερινότητά τους.

Άφεση αμαρτιών στο Λευκό Οίκο. Λίγο πριν τις Ευχαριστίες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τηρεί για άλλη μια φορά το έθιμο δίνοντας χάρη στη γαλοπούλα με το όνομα «Peas» (αρακάς) στον Κήπο των Ρόδων στο Λευκό Οίκο. 

REUTERS / LEAH MILLIS

Λίγο πριν τις Ευχαριστίες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τηρεί για άλλη μια φορά το έθιμο δίνοντας χάρη στη γαλοπούλα με το όνομα «Peas» (αρακάς) στον Κήπο των Ρόδων στο Λευκό Οίκο.

Έκθεση για τον Γουόρχολ στη Νέα Υόρκη. Ένας άνδρας επισκέπτεται την έκθεση για τον Άντι Γουόρχολ που τιτλοφορείται «Andy Warhol - From A to B and Back Again» στο Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Whitney (Whitney Museum of American Art) στη Νέα Υόρκη. 

EPA / JUSTIN LANE

Ένας άνδρας επισκέπτεται την έκθεση για τον Άντι Γουόρχολ που τιτλοφορείται «Andy Warhol – From A to B and Back Again» στο Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Whitney (Whitney Museum of American Art) στη Νέα Υόρκη.

Τόκιο: Καθημερινές δουλειές στο Συνεδριακό Κέντρο . Εργαζόμενοι μεταφέρουν ξεστήνουν κούκλες σε χώρο του Συνεδριακού Κέντρου στο Τόκιο της Ιαπωνίας.   

EPA / FRANCK ROBICHON

Εργαζόμενοι μεταφέρουν ξεστήνουν κούκλες σε χώρο του Συνεδριακού Κέντρου στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

 

Κάιρο: Άνοιξε τις πύλες του το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Τελευταίες πινελιές μπαίνουν στο ντεκόρ του θεάτρου που φιλοξένησε χθες βράδυ την τελετή έναρξης του 40ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Κάιρο της Αιγύπτου. 

REUTERS / AMR ABDALLAH DALSH

Τελευταίες πινελιές μπαίνουν στο ντεκόρ του θεάτρου που φιλοξένησε χθες βράδυ την τελετή έναρξης του 40ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Βόλτα στην Κωνσταντινούπολη. Ένας άνδρας στην Κωνσταντινούπολη απολαμβάνει τη βόλτα του στο Βόσπορο με τουριστικό σκάφος.

EPA / ERDEM SAHIN

Ένας άνδρας στην Κωνσταντινούπολη απολαμβάνει τη βόλτα του στο Βόσπορο με τουριστικό σκάφος.

Επίθεση από περιστέρια στο Λονδίνο. Περαστικοί δέχονται «επίθεση» από περιστέρια στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ στο Λονδίνο. 

EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Περαστικοί δέχονται «επίθεση» από περιστέρια στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ στο Λονδίνο.

O Μάικλ Τζάκσον στο Παρίσι. Κόσμος εξετάζει το έργο «Οι τελευταίες μέρες του Μάικλ Τζάκσον στο Βοιυκουρέστι», του καλλιτέχνη Dan Mihaltianu, που συμμετέχει στην έκθεση «On the Wall» η οποία είναι αφιερωμένη στον Μάικλ Τζάκσον και φιλοξενείται στο Γκραν Παλέ στο Παρίσι.   

REUTERS / BENOIT TESSIER

Κόσμος εξετάζει το έργο «Οι τελευταίες μέρες του Μάικλ Τζάκσον στο Βοιυκουρέστι», του καλλιτέχνη Dan Mihaltianu, που συμμετέχει στην έκθεση «On the Wall» η οποία είναι αφιερωμένη στον Μάικλ Τζάκσον και φιλοξενείται στο Γκραν Παλέ στο Παρίσι.

naftemporiki.gr 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button