Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Αντικυβερνητική διαδήλωση στη Νικαράγουα. Αφίσες της Ροσάριο Μουρίγιο, αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Νικαράγουα και συζύγου του προέδρου Ντανιέλ Ορτέγα, βαμμένες με μπογιά διακρίνονται στον τοίχο καθώς διαδηλωτής διασχίζει δρόμο της Μανάγουα κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης. 

REUTERS / JORGE CABRERA

Αφίσες της Ροσάριο Μουρίγιο, αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Νικαράγουα και συζύγου του προέδρου Ντανιέλ Ορτέγα, βαμμένες με μπογιά διακρίνονται στον τοίχο καθώς διαδηλωτής διασχίζει δρόμο της Μανάγουα κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης.

Μπλακάουτ στη Βενεζουέλα. Φύλακας στέκεται έξω από γκαράζ κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος στο Καράκας, στη Βενεζουέλα. Το μπλακ άουτ έλαβε χώρα προκάλεσε αναστάτωση στο ετήσιο συνέδριο των σοσιαλιστών της χώρας που εκείνη των ώρα οι σύνεδροι καλούνταν να επανεκλέξουν τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο στην ηγεσία του κόμματός τους.

REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Φύλακας στέκεται έξω από γκαράζ κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος στο Καράκας, στη Βενεζουέλα. Το μπλακ άουτ έλαβε χώρα προκάλεσε αναστάτωση στο ετήσιο συνέδριο των σοσιαλιστών της χώρας που εκείνη των ώρα οι σύνεδροι καλούνταν να επανεκλέξουν τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο στην ηγεσία του κόμματός τους.

Συνεχίζεται η μάχη με τη φωτιά στην Καλιφόρνια. Ελικόπτερο της πυροσβεστικής ρίχνει νερό σε πυρκαγιά στην περιοχή Lakeport της Καλιφόρνια. Στους 16 ανέρχεται ο αριθμός των αγνοούμενων από τις φονικές πυρκαγιές στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, οι οποίες εξακολουθούν να μαίνονται ανεξέλεγκτες, έχοντας στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον έξι άτομα.

EPA / JOHN G. MABANGLO

Ελικόπτερο της πυροσβεστικής ρίχνει νερό σε πυρκαγιά στην περιοχή Lakeport της Καλιφόρνια. Στους 16 ανέρχεται ο αριθμός των αγνοούμενων από τις φονικές πυρκαγιές στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, οι οποίες εξακολουθούν να μαίνονται ανεξέλεγκτες, έχοντας στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον έξι άτομα.

Καθημερινότητα στην Ηλεία. Κοπάδι με πρόβατα έξω από το χωριό Μουζάκι στην Ηλεία. 

Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Κοπάδι με πρόβατα έξω από το χωριό Μουζάκι στην Ηλεία.

Μεξικάνικη street art. Περαστικός φωτογραφίζει έργο με τη μορφή της «Κυρίας των Νεκρών» Κατρίνα (Catrina) σε τοίχο ξενοδοχείου στην Πόλη του Μεξικού. 

EPA / Josι Mιndez

Περαστικός φωτογραφίζει έργο με τη μορφή της «Κυρίας των Νεκρών» Κατρίνα (Catrina) σε τοίχο ξενοδοχείου στην Πόλη του Μεξικού.

Τουρισμός στη Χρυσή Γέφυρα του Βιετνάμ . Τουρίστες διασχίζουν την  Χρυσή Γέφυρα στην πολη Ντα Νανγκ του Βιετνάμ.Η προσφάτως εγκαινιασμένη πεζογέφυρα στηρίζεται στα πελώρια χέρια ενός γίγαντα που αναδύονται από τους λόφους. 

REUTERS / KHAM

Τουρίστες διασχίζουν την  Χρυσή Γέφυρα στην πολη Ντα Νανγκ του Βιετνάμ.Η προσφάτως εγκαινιασμένη πεζογέφυρα στηρίζεται στα πελώρια χέρια ενός γίγαντα που αναδύονται από τους λόφους.

Αντανακλάσεις στο νερό. Η μορφή ενός άνδρα που κάνει βόλτα στην παραλία Dee Why Beach, στα βόρεια προάστια του Σίδνεϊ, αντανακλάται στο νερό. 

REUTERS / DAVID GRAY

Η μορφή ενός άνδρα που κάνει βόλτα στην παραλία Dee Why Beach, στα βόρεια προάστια του Σίδνεϊ, αντανακλάται στο νερό.

Εορτασμοί στην Ινδία . Η μορφή μίας Ινδής διαγράφεται στον καθρέπτη ενώ ετοιμάζεται για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για το φεστιβάλ Teej στην πόλη Αμριτσάρ της Ινδίας. Κατά τους εορτασμούς οι γυναίκες και τα κορίτσια χορεύουν και τραγουδούν φολκ τραγούδια αφιερωμένα στους συζύγους και τα μελλονικά ταίρια τους. 

EPA / RAMINDER PAL SINGH

Η μορφή μίας Ινδής διαγράφεται στον καθρέπτη ενώ ετοιμάζεται για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για το φεστιβάλ Teej στην πόλη Αμριτσάρ της Ινδίας. Κατά τους εορτασμούς οι γυναίκες και τα κορίτσια χορεύουν και τραγουδούν φολκ τραγούδια αφιερωμένα στους συζύγους και τα μελλονικά ταίρια τους.

Καγκουρό διαρρήκτης . Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εικονίζει ένα τραυματισμένο καγκουρό. Το καγκουρό τραυματίστηκε όταν προσπαθώντας να εισέλθει σε ένα σπίτι στη Μελβούρνη χτύπησε στο παράθυρο. 

EPA / MANFRED ZABINSKAS / HANDOUT

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εικονίζει ένα τραυματισμένο καγκουρό. Το καγκουρό τραυματίστηκε όταν προσπαθώντας να εισέλθει σε ένα σπίτι στη Μελβούρνη χτύπησε στο παράθυρο.

Δανία: Σε ισχύ ο νόμος για την απαγόρευση της μαντίλας σε δημόσιους χώρους. Μία 29χρονη μουσουλμάνα, η Aicha, αγναντεύει από το παράθυρο του σπιτιού της, στην Κοπεγχάγη, φορώντας τη νικάμπ. Από σήμερα τίθεται σε ισχύ στη Δανία ο νόμος που απαγορεύει την ισλαμική μαντίλα (μπούργκα ή νικάμπ) στους δημόσιους χώρους.   

REUTERS / ANDREW KELLY

Μία 29χρονη μουσουλμάνα, η Aicha, αγναντεύει από το παράθυρο του σπιτιού της, στην Κοπεγχάγη, φορώντας τη νικάμπ. Από σήμερα τίθεται σε ισχύ στη Δανία ο νόμος που απαγορεύει την ισλαμική μαντίλα (μπούργκα ή νικάμπ) στους δημόσιους χώρους.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button