Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

ΗΠΑ: 1,57 εκατομμύρια Αμερικανοί έκαναν αίτηση για επίδομα ανεργίας την περασμένη εβδομάδα. Κόσμος περιμένει στην ουρά έξω από το Kentucky Career Center στο Φράνκφορτ, στο Κεντάκι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας την εβδομάδα έως την 13η Ιουνίου κατατέθηκαν 1,57 εκατομμύρια νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας. 

REUTERS / BRYAN WOOLSTON

Κόσμος περιμένει στην ουρά έξω από το Kentucky Career Center στο Φράνκφορτ, στο Κεντάκι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας την εβδομάδα έως την 13η Ιουνίου κατατέθηκαν 1,57 εκατομμύρια νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας.

Καθημερινότητα στο Πεκίνο. Μία γυναίκα διακρίνεται στην επιχειρηματική ζώνη του Πεκίνου. Η πόλη αντιμετωπίζει ένα νέο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού και οι αρχές προωθούν μαζικά τεστ. 

EPA / ROMAN PILIPEY

Μία γυναίκα διακρίνεται στην επιχειρηματική ζώνη του Πεκίνου. Η πόλη αντιμετωπίζει ένα νέο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού και οι αρχές προωθούν μαζικά τεστ.

One love, one heart. Γυναίκα συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά των φυλετικών ανισοτήτων στο Ρίτσμοντ, στη Βιρτζίνια, τραγουδώντας το τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ «One love». 

REUTERS / JAY PAUL

Γυναίκα συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά των φυλετικών ανισοτήτων στο Ρίτσμοντ, στη Βιρτζίνια, τραγουδώντας το τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ «One love».

Διαδήλωση στις Βρυξέλλες . Στιγμιότυπο από διαδήλωση τεχνικών και μηχανικών που εργάζονται στον κλάδο της ψυχαγωγίας στις Βρυξέλλες (Βέλγιο). Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, ο κλάδος υποφέρει λόγω του lockdown και ζητούν από την κυβέρνηση μέτρα τόνωσής του. 

REUTERS / YVES HERMAN

Στιγμιότυπο από διαδήλωση τεχνικών και μηχανικών που εργάζονται στον κλάδο της ψυχαγωγίας στις Βρυξέλλες (Βέλγιο). Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, ο κλάδος υποφέρει λόγω του lockdown και ζητούν από την κυβέρνηση μέτρα τόνωσής του.

«Μεγάλος Περίπατος»: Η Πανεπιστημίου από ψηλά. Στιγμιότυπο από τη λεωφόρο Πανεπιστημίου μέρος της οποίας πεζοδρομείται για τη δημιουργία του «Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας». 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη λεωφόρο Πανεπιστημίου μέρος της οποίας πεζοδρομείται για τη δημιουργία του «Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας».

Άνοιξε η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ. Στιγμιότυπο από το θεματικό πάρκο της Disneyland στο Χονγκ Κονγκ, το οποίο επαναλειτουργεί από σήμερα. 

REUTERS / TYRONE SIU

Στιγμιότυπο από το θεματικό πάρκο της Disneyland στο Χονγκ Κονγκ, το οποίο επαναλειτουργεί από σήμερα.

Εμπόριο στην Καμπούλ . Αφγανός μικροπωλητής πουλάει προστατευτικές μάσκες σε δρόμο της Καμπούλ. 

REUTERS / MOHAMMAD ISMAIL

Αφγανός μικροπωλητής πουλάει προστατευτικές μάσκες σε δρόμο της Καμπούλ.

Ανοίγει ξανά ο Πύργος του Άιφελ. Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι προετοιμάζεται να δεχθεί και πάλι επισκέπτες μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες.

REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι προετοιμάζεται να δεχθεί και πάλι επισκέπτες μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες.

Κυπελλούχος Ιταλίας η Νάπολι. Κυπελλούχος Ιταλίας για 6η φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Νάπολι. Στον τελικό του Coppa Italia, που διεξήχθη στο άδειο «Ολίμπικο», η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, επιβλήθηκε στα πεναλτι με 4-2 της Γιουβέντους.

EPA / ETTORE FERRARI

Κυπελλούχος Ιταλίας για 6η φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Νάπολι. Στον τελικό του Coppa Italia, που διεξήχθη στο άδειο «Ολίμπικο», η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, επιβλήθηκε στα πεναλτι με 4-2 της Γιουβέντους.

Τιμώντας την Εθνική Ομάδα... Λοιμωξιολογίας. Στους Κήπους του Προεδρικού 30 γιατροί, που σήκωσαν και εξακολουθούν να σηκώνουν το βάρος αντιμετώπισης του κορονοϊού. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχθηκε την Εθνική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, ενημερώθηκε για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα και ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη δουλειά που έκαναν, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα (στα αριστερά), που με «τον γλυκύ και άμεσο τρόπο του πέτυχε να εμπνεύσει σε όλους μας αισθήματα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης».

Στους Κήπους του Προεδρικού 30 γιατροί, που σήκωσαν και εξακολουθούν να σηκώνουν το βάρος αντιμετώπισης του κορονοϊού. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχθηκε την Εθνική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, ενημερώθηκε για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα και ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη δουλειά που έκαναν, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα (στα αριστερά), που με «τον γλυκύ και άμεσο τρόπο του πέτυχε να εμπνεύσει σε όλους μας αισθήματα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης».

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button