Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

«Ξεσκόνισμα» στη Νάπολη. Μέλος συνεργείου απολυμαίνει τους θησαυρούς του μουσείου του Σαν Τζενάρο στη Νάπολη (Ιταλία). Το διάσημο μουσείο αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις 13 Ιουνίου. 

EPA / CIRO FUSCO

Μέλος συνεργείου απολυμαίνει τους θησαυρούς του μουσείου του Σαν Τζενάρο στη Νάπολη (Ιταλία). Το διάσημο μουσείο αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις 13 Ιουνίου.

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Σε εξέλιξη είναι νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης νέο συλλαλητήριο εκπαιδευτικών ομοσπονδιών και φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε εξέλιξη είναι νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης νέο συλλαλητήριο εκπαιδευτικών ομοσπονδιών και φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Ζέστη στην Ισπανία. Ένα παιδί παίζει στην αμμουδιά της παραλίας του Σαν Λορέντζο στο Χιχόν (βόρεια Ισπανία) κατά τη διάρκεια ζεστής ημέρας με υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή. 

EPA / J.L Cereijido

Ένα παιδί παίζει στην αμμουδιά της παραλίας του Σαν Λορέντζο στο Χιχόν (βόρεια Ισπανία) κατά τη διάρκεια ζεστής ημέρας με υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή.

Νεπάλ: Ζητούν καλύτερη διαχείριση της πανδημίας . Νέοι συμμετέχουν σε διαμαρτυρία κοντά στην κατοικία του πρωθυπουργού του Νεπάλ, στο Κατμαντού, ζητώντας από την κυβέρνηση καλύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η χώρα βλέπει τα κρούσματα να αυξάνονται. 

REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Νέοι συμμετέχουν σε διαμαρτυρία κοντά στην κατοικία του πρωθυπουργού του Νεπάλ, στο Κατμαντού, ζητώντας από την κυβέρνηση καλύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η χώρα βλέπει τα κρούσματα να αυξάνονται.

Πεζοδρόμηση της Βασιλίσσης Όλγας. Ξεκινάει από σήμερα η πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και στην οδό Ηρώδου Αττικού.

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ξεκινάει από σήμερα η πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και στην οδό Ηρώδου Αττικού.

Μάσκες με πολιτικό περιεχόμενο. Ινδοί, στο Μποπάλ (Ινδία), ποζάρουν με τις μοδάτες μάσκες τους που εικονίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν. 

EPA / SANJEEV GUPTA

Ινδοί, στο Μποπάλ (Ινδία), ποζάρουν με τις μοδάτες μάσκες τους που εικονίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ακέφαλος... Κολόμβος . Ένας άνδρας φωτογραφίζει το ακέφαλο πια άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου σε πάρκο της Βοστόνης, στη Μασαχουσέτη.  Διαδηλωτές επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς εναντίον αγαλμάτων του Χριστόφορου Κολόμβου σε δύο αμερικανικές πόλεις τη χθεσινή νύχτα, στα πιο πρόσφατα περιστατικά εναντίον μνημείων, στον απόηχο της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη σύλληψή του. 

EPA / CJ GUNTHER

Ένας άνδρας φωτογραφίζει το ακέφαλο πια άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου σε πάρκο της Βοστόνης, στη Μασαχουσέτη.  Διαδηλωτές επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς εναντίον αγαλμάτων του Χριστόφορου Κολόμβου σε δύο αμερικανικές πόλεις τη χθεσινή νύχτα, στα πιο πρόσφατα περιστατικά εναντίον μνημείων, στον απόηχο της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη σύλληψή του.

Χειροποίητες πτήσεις. Ένα αγόρι πετάει τον φτιαγμένο στο χέρι χαρταετό του κοντά σε πρόβατα που βόσκουν στην αγροτική περιοχή γνωστή με το όνομα «El Shouna», στην περιφέρεια el-Marg του Καΐρου (Αίγυπτος). 

REUTERS / AMR ABDALLAH DALSH

Ένα αγόρι πετάει τον φτιαγμένο στο χέρι χαρταετό του κοντά σε πρόβατα που βόσκουν στην αγροτική περιοχή γνωστή με το όνομα «El Shouna», στην περιφέρεια el-Marg του Καΐρου (Αίγυπτος).

Συνωστισμός έξω από την κεντρική Υπηρεσία Ασύλου. Από νωρίς το πρωί έχουν σπεύσει στην κεντρική Υπηρεσία Ασύλου αλλοδαποί που προσπαθούν να εξυπηρετηθούν και να λάβουν πληροφορίες σε σχέση με τις άδειες παραμονής τους, μεταξύ των οποίων και μητέρες με παιδιά.

Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Από νωρίς το πρωί έχουν σπεύσει στην κεντρική Υπηρεσία Ασύλου αλλοδαποί που προσπαθούν να εξυπηρετηθούν και να λάβουν πληροφορίες σε σχέση με τις άδειες παραμονής τους, μεταξύ των οποίων και μητέρες με παιδιά.

Για μια θέση στον ήλιο. Ένα παιδί τρέχει σε παραλία στο Κάρλσμπαντ (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) ενώ ο ήλιος πέφτει δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό. 

REUTERS / MIKE BLAKE

Ένα παιδί τρέχει σε παραλία στο Κάρλσμπαντ (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) ενώ ο ήλιος πέφτει δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button