Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων στην ΕΡΤ – Τι απαντά η δημόσια τηλεόραση

Δύο κουβέντες έπεσαν …βαριές και άρχισαν οι σφαλιάρες στην ΕΡΤ. Δύο συντάκτες στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ, πιάστηκαν στα χέρια.

Ο ένας εξ αυτών δέχθηκε ένα σκαμπίλι και μια γροθιά και βρίσκεται τώρα στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής και ο δεύτερος που προκάλεσε την επίθεση έχει εξαφανιστεί.

Ο καβγάς ξεκίνησε για κάποια κομμένα θέματα του προσώπου που δέχθηκε την επίθεση. Το θύμα ζήτησε το λόγο από τον άλλο δημοσιογράφο, ο οποίος τον παρέπεμψε αρχικά στον αρχισυντάκτη και στη συνέχεια τον χαστούκισε.

Η απάντηση της ΕΡΤ

“Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ για το επεισόδιο μεταξύ δύο αθλητικών συντακτών και προσθέτει:

“Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα”.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button