Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Νέος Κόσμος – Αυτοκτονία: «Ανατριχίλα» από την απίστευτη τραγωδία

Στην θλίψη έχει «βυθιστεί» ο Νέος Κόσμος – και όχι μόνο – μετά την απίστευτη αυτοκτονία γυναίκας, η οποία πριν πηδήξει στο κενό, είχε φροντίσει πρώτα να… σκοτώσει την 4,5 ετών κόρη της.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας που είδε τα πάντα, και μάλιστα ικέτεψε την γυναίκα να μην κάνει όσα έκανε, απλά «λυγίζει» και τον πιο δυνατό.

«Θέλω τον μπαμπά μου»

«Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα επάνω και είδα να κρατάει το μωρό έξω από τα κάγκελα. Σάστισα. Λέω, «τι κάνετε;». Δεν μου μίλαγε». «Σας παρακαλώ, πείτε μου τι κάνετε;», επέμεινε η αυτόπτης μάρτυρας να ρωτά τη γυναίκα. «Εσείς τι θέλετε;» της απάντησε. «Το μωρό φώναζε θέλω τον μπαμπά μου».

Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα» συνέχισε η γυναίκα να ρωτά τη νεαρή μητέρα. «Βγάλετε τα γυαλιά, δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα» της απάντησε. Όμως η μάρτυρας επέμεινε: «Μα βλέπω εσάς, τα πόδια σας είναι μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι απ’ έξω».

Αυτό είναι το μπαλκόνι από το οποίο έπεσαν μητέρα και παιδί

Μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα έβλεπε, η μάρτυρας στράφηκε στον μεγάλο της γιο. Τον ρώτησε αν κι εκείνος έβλεπε πως το κοριτσάκι ήταν έξω από τα κάγκελα, στο κενό. «Ναι μαμά» της απάντησε. Κι εκείνη την ώρα, η αυτόχειρας πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στο κενό.

Ενστικτωδώς, η μάρτυρας γύρισε να καλύψει τα μάτια της μικρής της κόρηςγια να μη δει το παιδί να πέφτει από τον 5ο. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει το ίδιο και με τον γιο της. Άρχισε να φωνάζει και αστραπιαία απομάκρυνε τα παιδιάτης για μη δουν περισσότερα. Τότε ήταν που είδε τη γυναίκα στο μπαλκόνι με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα.

«Σε παρακαλώ μην το κάνεις! Μην πηδήξεις» λέει με τη φωνή της να σπάει από τους λυγμούς. Την παρακαλούσε, της ζητούσε να της πει τι μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ» ήταν οι τελευταίες λέξειςτης γυναίκας πριν αυτοκτονήσει. Αμέσως μετά, πήδηξε κι εκείνη στο κενό.

Γιατί να συμβεί σε εμένα» φώναζε ο πατέρας

Άλλος κάτοικος της περιοχής στο Νέο Κόσμο περιγράφει κι εκείνος με σοκαριστικές λεπτομέρειες τις δραματικές στιγμές. Όλα έγιναν λίγα λεπτά αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά ο άνδρας της νεαρής γυναίκας. Δυο λεπτά πριν η γυναίκα του πέσει, έφτασε στην πόρτα του διαμερίσματος, χτυπούσε για να του ανοίξει αλλά εκείνη είχε κλειδώσει από μέσα.

Ο γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως τουλάχιστον δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να την πείσουν να μην ρίξει το παιδί και να μην πέσει. Όμως εκείνη έμοιαζε αμετάπειστη. Πέταξε το παιδί και στη συνέχεια το ακολούθησε στο θάνατο.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button