Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Εσείς θα διασχίζατε αυτόν το δρόμο;

Βρίσκεται στο μακρινό Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών και φήμες λένε ότι εκεί κυκλοφορεί το… φάντασμα μιας γυναίκας.

Σίγουρα θα έχετε δει θρίλερ όπου σε κάποιο σκοτεινό δρόμο κυκλοφορούν περίεργες σκιές που τρομάζουν τους περαστικούς. Στην περίπτωση του Morrow Road στο Μίσιγκαν, κάτι παρόμοιο ισχύει και στην πραγματικότητα.

Οι φήμες λένε ότι πρωταγωνιστές είναι μια μητέρα και το παιδί της, που στη μία εκδοχή λέγεται ότι εμφανίζεται η μητέρα να περιφέρεται ψάχνοντας το χαμένο της παιδί, ενώ στην άλλη θεωρείται ότι η ίδια το έχει εγκαταλείψει. Οι φήμες, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί, με κάποιους να λένε ότι η γυναίκα περιφέρεται με το νυφικό της, ότι το παιδί έχει πέσει θύμα απαγωγής, ενώ η πιο απλή θεωρία αναφέρει την ύπαρξη δολοφόνου, που σκοτώνει και τους δύο. Μια ακόμη ιστορία που κυκλοφορεί είναι ότι η μητέρα γέννησε το παιδί και το εγκατέλειψε στη γέφυρα. Όταν το μετάνιωσε και γύρισε να το πάρει, δεν υπήρχε πιο και συνέχισε να το ψάχνει. Θεωρείται ότι την καταράστηκαν για την πράξη της και η τιμωρία της ήταν να στοιχειώσει τον δρόμο ψάχνοντας για το παιδί της.

Πολλοί περαστικοί έχουν αναφέρει, μάλιστα, ότι ακούν παράξενους ήχους, ακόμη και το κλάμα ενός μωρού μέσα στη νύχτα και γι’ αυτό πολλοί έχουν ονομάσει τον δρόμο “Cry Baby Road”.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button