Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Αυτά που ΔΕΝ πρέπει να βάλεις στο πρώτο ραντεβού

Αυτά τα πρώτα ραντεβού… δημιουργούν τόσο μα τόσο στρες. Τι θα πείτε, πού θα πάτε, θα είσαι άνετη, αυτός θα είναι, όπως τον φαντάζεσαι ή θα πάει κουβά.

Και φυσικά, τι θα βάλεις.

Εχεις ρωτήσει τις φίλες σου, έχεις ψάξει μήπως πάρεις τίποτα καινούργιο, έχεις βγάλει ένα σωρό ρούχα στο κρεβάτι, άλλα τόσα παπούτσια και αξεσουάρ και ακόμα τα κοιτάς.

Και εγώ το ίδιο κάνω. Δεν θα σου πω, λοιπόν, τι να βάλεις αλλά τι να μην φορέσεις στο πρώτο ραντεβού, για να γίνει το ξεσκαρτάρισμα.

Τα καινούργια σου ψηλοτάκουνα

Μπορεί να είναι σέξι, αλλά πόσο θα αντέξεις επάνω σε αυτά. Σχεδόν όλα τα καινούργια παπούτσια, όταν τα πρωτοφοράμε, μας χτυπάνε. Οπότε γιατί να διακυνδυνέψεις να περπατάς… περίεργα στο πρώτο σου ραντεβού;

Αποτέλεσμα εικόνας για γοβεσ

Ο,τι δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα

Από μία μίνι φούστα, που πιστεύεις πως είναι πολύ κοντή και κατεβάζεις συνέχεια, μέχρι ένα φόρεμα που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν σακί. Διάλεξε ένα ρούχο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και δεν σου δημιουργεί ανασφάλεια.

Πολύ μα πολύ άρωμα

Ναι, μπορεί να μοσχοβολάει και να είναι πανάκριβο, αλλά το να βάλεις όλο το μπουκάλι επάνω σου, δεν είναι και το καλύτερο που θα τύχει στη μύτη του υποψήφιου συντρόφου σου. Μέτρον άριστον!

 Αποτέλεσμα εικόνας για αρωματα

Κάτι ακατάλληλο για τον χώρο που θα πάτε

Πριν βγείτε ρώτα τον αν έχει σκεφτεί που θα πάτε, ώστε να ξέρεις περίπου τι να βάλεις. Γιατί αν είναι πάτε για καφέ στην πλατεία και εμφανιστείς εσύ με το φορεματάκι σου και το δεκάποντό δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Το ίδιο ισχύει και αν πάτε κάπου πιο κυριλέ και εμφανιστείς με το τζιν και τα sneakers σου.

Τζιν με μια μπλούζα… βαρετό

Ναι, το τζιν με μια μπλούζα είναι το outfit, που σε βγάζει από την δύσκολη θέση, αλλά φτάνει! Αν θες παντελόνι βάλε ένα υφασμάτινο ή αν θες τζιν απέφυγε κάτι το κλασσικό.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ

Αυτό που σε κάνει να νιώθεις «ΘΕΑ». Που θα σε κάνει πανέμορφη και σέξι, αλλά όχι μπίμπο. Ντύσου για σένα, δείξε αυτοπεποίθηση και σίγουρα, αν θες, θα υπάρξει και δεύτερο και τρίτο ραντεβού.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button