Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Έξυπνα Λεωφορεία και στην Κόρινθο

Η μεγάλη πρόκληση, για την τύχη του πλανήτη, που είναι η κλιματική αλλαγή οδηγεί τη διεθνή κοινότητα να αναζητεί τρόπους περιορισμού του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των πόλεων. Στις αστικές μετακινήσεις οφείλεται ένα μεγάλο τμήμα των ανθρωπογενών εκπομπών.

Γι’ αυτό οι σύγχρονες πολιτικές βιώσιμης κινητικότητας έχουν ως στόχο την υποκατάστασή του ΙΧ από μέσα και τρόπους πιο φιλικούς στο περιβάλλον. Ωστόσο αρκετές πόλεις χαρακτηρίζονται από αραιή δόμηση με δυσδιάκριτα τα όριά τους.

Οι αποστάσεις μεγαλώνουν συνεχώς. Στις αραιοδομημένες περιοχές η δημόσια συγκοινωνία δεν είναι βιώσιμη οικονομικά, διότι η πελατεία διαχέεται σε μεγάλες επιφάνειες που καλύπτονται δύσκολα

Το Μέλλον της Μετακίνησης στην Κόρινθο!!

Ανακαλύψτε το Smart Bus, την επανάσταση στην υπεραστική συγκοινωνία της Κορίνθου!

Ενημερωθείτε, σχεδιάστε, και μετακινηθείτε όποτε θέλετε με το πιο έξυπνο λεωφορείο ΚΤΕΛ που είδε ποτέ η πόλη.

Με το Smart Bus, φέρνουμε την επανάσταση στη συγκοινωνία της Κορίνθου!

???? Ενημερωθείτε, σχεδιάστε, και μετακινηθείτε με το πιο έξυπνο υπεραστικό λεωφορείο που είδε ποτέ η πόλη, μόνο με ένα άγγιγμα στο smart phone σας!

???? Κατεβάστε το App – Συμμετέχετε στη Νέα Εποχή της Μετακίνησης!

Με ένα άγγιγμα, ελέγξτε δρομολόγια των ΚΤΕΛ Κορινθίας, σχεδιάστε τη διαδρομή σας, και ανακαλύψτε πόσο ευκολότερα μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας. ????️

???? Πιλοτική Εφαρμογή: ΔΩΡΕΑΝ Μετακίνηση για όσους συμμετέχουν!

Συμμετέχετε στην πιλοτική εφαρμογή από 20 έως 30 Νοεμβρίου. Δοκιμάστε το μέλλον της συγκοινωνίας και απολαύστε μια δωρεάν μετακίνηση, ευγενική χορηγία των ΚΤΕΛ Κορινθίας! ????

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχετε στην αλλαγή του τρόπου μετακίνησης στην Κόρινθο! Είμαστε εδώ για έναν ευκολότερο, εξυπνότερο, οικολογικότερο και ταχύτερο τρόπο μετακίνησης! ????✨

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και iOS και Android στα Google Play και  App Store και το κατέβασμα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ η χρήση της είναι πανεύκολη!

Μόλις την κατεβάσατε, απλώς ανοίξτε την και ξεκινήστε να σχεδιάζετε την μετακίνησή σας με τα εξής λίγα και απλά βήματα:

Βήμα 1: Συμπληρώστε τα πεδία για το σημείο εκκίνησης, το τελικό προορισμό, την ημερομηνία που θέλετε να μετακινηθείτε, πατήστε «Αναζήτηση» και επιλέξτε το δρομολόγια που σας εξυπηρετεί!

Bήμα 2: Επιλέξτε το δρομολόγιο αναχώρησης: Όλες οι πιθανές διαδρομές εμφανίζονται σε πορτοκαλί χρώμα.

Όταν επιλέξετε μια διαδρομή, γίνεται κίτρινη, με πράσινες γραμμές αριστερά και δεξιά, ενώ εμφανίζεται το κουμπί “Συνέχεια”.

Βήμα 3: συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία του επιβάτη:

  • Όνομα
  • Διεύθυνση mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

..και έπειτα πατήστε «Συνέχεια» για να κάνετε τη κράτησή σας!

Βήμα 4: Και τέλος! Μόλις ολοκλήρωσες τη κράτησή σου! Τώρα αναμένεις ειδοποίηση για την εκτέλεση της διαδρομής, η οποία θα σταλεί στο e-mail σου που συμπλήρωσες!

Εφόσον λάβεις ειδοποίηση τότε μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά του εισιτηρίου, εύκολα, γρήγορα και απλά και είσαι έτοιμος!

Η Συγκοινωνία εξελίσσεται, και εσύ μπορείς να είσαι μέρος αυτής της επανάστασης! ????✨

Το Smart Bus φέρνει την ευκολία, την έξυπνη μετακίνηση και την προσαρμοστικότητα στα χέρια σας. Κατέβασε τώρα το app, κλείσε τώρα τη θέση σου για τον πιλότο μας και ξεκίνα το ταξίδι σου προς τη μετακίνηση του μέλλοντος!

Από τις 23/11/2023 έχουν ξεκινήσει ΠΙΛΟΤΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, δρομολόγια προς ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ, ΕΞΑΜΙΛΙΑ, ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑ, μέσω του έργου “Smart Bus” το οποίο θα ξεκινάει από το σταθμό ΚΤΕΛ επί της Εθνικής Αντιστάσεως & Αράτου όπου υπάρχει η αφίσα για να σκανάρετε το πρόγραμμα και την εφαρμογή όπως και ενημερωτικά φυλλάδια

???? Συμμετέχετε στη Νέα Εποχή της Συγκοινωνίας!

Ανακαλύψτε τα οφέλη του Smart Bus, από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου και βοηθήστε στο να γίνει η συγκοινωνία στην Κόρινθο πιο έξυπνη, αποτελεσματική και βολική για όλους μας

!!! ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται Δευτέρα έως Παρασκευή
Κόρινθος – Προαστιακός – Εξαμίλια – Ξυλοκέριζα
???? 08:30
???? 09:30
???? 10:30
???? 11:30
???? 14.10
???? 15:30
???? 16:30
???? 17:30
???? 18:30
Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο 2741075410
Πηγή
sfedona.gr
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button